Založ si blog

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo?

Priateľská beseda diktátorov v nenávidenom západnom produkte. / Zdroj: Bing Image Creator

Potom načo sa tam trepal Putin s tou jeho ruskou limuzínou, ktorú daroval Kimovi? Či sa na ňu nemôže spoľahnúť a tak dali prednosť spoľahlivému nemeckému autu? Prekvapilo to niekoho? Nie je to po prvýkrát, že čosi ruské absolútne zlyhá. Len potom ten boj proti nenávidenému Západu vyzerá smiešne. Dvaja truhlíci ovešaní vo všetkom západnom, sediaci v západnom produkte, hromžia proti Západu. Dúfam, že aspoň na obed mali poriadnu porciu kimči, aby sa im trošku prevetrali útroby.

Ale aspoň si obaja navzájom narobili drobné prieky. Najprv Putin okrem iného obdaroval Kima čajovým servisom. V Rusku pozvanie na čajík od Putina znamená celkom jasnú narážku na novičok. Na druhej strane Kim usporiadal niekoľkohodinové predstavenie nadšených kórejských otrokov so zástavami a rôznym umeleckým programom, ktoré ruského diktátora neskutočne nudili a vedľa sediaci Lavrov ani neskrýval, že by si miesto toho dal jednu cigu s vodkou.

Kedy začne Kaliňák vyhadzovať prvých darmožráčov?

29.06.2024

V tejto chvíli je Kaliňák jednoznačne vládcom Slovenska a užíva si mediálnu pozornosť. Pozornému oku neunikne, že starostlivo odstrihol všetkých ostatných hlupákov, ktorí sa chceli priživiť na Ficovom postrelení a po týždni každého z nich poslal na svoje miesto. Ostal len jediný vládca, ktorý starostlivo vybranými slovami popisoval, ako sa Fico ťažko alebo zázračne [...]

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Prečo stoja mužíci vo fronte na bezcenný dolár?

13.06.2024

Oddnes sa začali mužíci v Rusku húfne stavať do radu pred bankami v nádeji, že si odtiaľ uchmatnú ešte nejaké posledné doláre. A stačilo na to tak málo. Iba sa ich burza a clearingové centrum ocitlo na americkom sankčnom zozname. Konanie mužíkov je nepochopiteľné, pretože takto doslova torpédujú mimoriadne cenný zlatý rubeľ. Okrem toho akosi pozabudli na to, že už od [...]

RUSSIA-NAVY DAY/PARADE

10-dní cvičili Rusi pri Japonsku, teraz protestujú proti manévrom Tokia so spojencami z NATO

29.06.2024 21:36

Rusko obvinilo premiéra Fumia Kišidu z toho, že svoju krajinu stavia "na cestu nebezpečnej eskalácie".

gay pride, Francúzsko, Paríž

Desiatky tisíc ľudí sa v Paríži zúčastnili na pochode hrdosti LGBT+

29.06.2024 21:04

Od 9. júna, kedy Národná združenie vyhralo eurovoľby, rastie počet nenávistných prejavov a násilných činov.

Putin, lng

Po ropnej buduje Rusko aj tieňovú flotilu na prepravu LNG: Rekordné povolenky pre sever, nasadí aj vyradené lode

29.06.2024 18:48

Nákup a prevod plavidiel na dubajský subjekt a rekordný počet povolení na Severnú námornú cestu naznačujú, že dieliky "skladačky tieňovej flotily do seba zapadajú".

grécko, požiar

Severne od Atén vypukol požiar, s plameňmi bojujú stovky hasičov

29.06.2024 17:15

Požiar vznikol po dlhom období s nedostatkom zrážok a po niekoľkých týždňoch, keď teploty v presahovali 35 stupňov.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 157589x
Priemerná čítanosť článkov: 2462x

Autor blogu