Založ si blog

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, hyperbolu a neskôr vraj otvorene provokoval. Vo vesmíre vraj stále nebol, ale keď tam bol ten slovenský kozmonaut, tak už nemohol ďalej tvrdiť, že o tom nič nevie. Ale vraj to bolo na neho celé zinscenované a že vraj v dlhšej ukážke jeho mudrovania o planéte je to celkom inak. To tvrdil napriek tomu, že dlhšia ukážka už bola zverejnená a ani v nej sa nepotvrdilo, že by bol menší blbec.

Tisíce plochozemcov obetovali životy pri prieskume okraja Plochozeme. / Zdroj: Bing Image Creator

Ale aby reč nestála, upozornil na to, že možno nemáme čistú vodu a vzduch (tu asi narážal na jeho obľúbené chemtrails) a v potravinách sa ukrýva ďalšia hrozba (momentálne sa konšpirátori sústreďujú na mletý hmyz v potravinách). Asi aby sa nezabudlo na to, že okrem Plochozeme holdoval aj ďalším pochybným myšlienkam.

Ale to mi nik nepovedal, že o iných veciach tiež nemám rozprávať. Čiže zase budem za blbca? / Zdroj: Bing Image Creator

Zjavne nepochopil, že keď nechce byť za blba, tam musí poprieť všetky svoje múdre myšlienky. Ale to sa v tom to prípade zjavne nedá. Stará láska ku konšpiráciám nehrdzavie. Musím sem pridať doslovný prepis jedného videjka, kde je tento mudrc spolu s ďalšími dvomi mudrcmi dezinfoscény. Nad tým, čo tam tvrdia, sa vám pretočí slezina na druhú stranu. A budete sa smiať až do rána, aje keď to v skutočnosti smiešne nie je a svedčí to len o tom, že niektorí ľudia majú hlavu len na to, aby mali kde rásť vlasy.

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

Prečo stoja mužíci vo fronte na bezcenný dolár?

13.06.2024

Oddnes sa začali mužíci v Rusku húfne stavať do radu pred bankami v nádeji, že si odtiaľ uchmatnú ešte nejaké posledné doláre. A stačilo na to tak málo. Iba sa ich burza a clearingové centrum ocitlo na americkom sankčnom zozname. Konanie mužíkov je nepochopiteľné, pretože takto doslova torpédujú mimoriadne cenný zlatý rubeľ. Okrem toho akosi pozabudli na to, že už od [...]

Maroš Šefčovič

Kandidátom SR na člena Európskej komisie je Šefčovič, rozhodla vláda

26.06.2024 11:39

Ide o funkčné obdobie medzi rokmi 2024 až 2029.

Kolebežka / Polícia /

Muž v obci Láb spadol z elektrickej kolobežky, zraneniam podľahol

26.06.2024 11:25

Policajti vyzvali vodičov kolobežiek na zodpovednosť a dodržiavanie pravidiel cestnej premávky.

Pavel Zítko

Súd uvalil väzbu na známeho českého konšpirátora Zítka, Praha na neho vydala zatykač

26.06.2024 11:20

Pavla Zítka polícia zadržala na Slovensku v pondelok na základe českého zatykača.

Robert Fico

Kedy bude Fico opäť viesť vládu? Raši to nevie, Drucker spomenul koniec júla

26.06.2024 11:17

Premiér sa v súčasnosti zotavuje po atentáte, ktorý bol na neho spáchaný v polovici mája počas výjazdového rokovania vlády v Handlovej.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 154519x
Priemerná čítanosť článkov: 2453x

Autor blogu