Založ si blog

Fico sa chystá orabovať rodiny s deťmi

Už sa nevedel dočkať, aby sa skončili voľby prezidenta a okamžite zaútočil na tých najbezbrannejších. Rozhodol sa zodvihnúť dane na sladené nápoje. Prečo? Pretože to je nápoj, ktorý jeho priaznivci nepijú. Tí pijú borovičku a tak ich dane na sladké nápoje netrápia.

Doba sladkostí sa skončila. / Zdroj: Bing Image Creator

Aká podlosť od premiéra. Každý kto má malé deti vie, že deti po vás vyžadujú sladené nápoje. A rodičia sú pred tými sladučkými anjelikmi bezbranní a musia im to kupovať. A čo im teraz budú odpovedať? Nemôžeme si to dovoliť, lebo fľaška tvojho džúsiku stojí 2x toľko? A ukážu na Fica a povedia, že keď budú dospelí a ešte náhodou uvidia toho hnusného ujka, tak že ho za žiadnych okolností nemajú voliť? Božie mlyny melú pomaly, ale toto by už bolo ako v spomalenom zábere.

Fico bol pripravený na nejakú lotrovinu, keď ho minulý týždeň okašľali všetci veľvyslanci a na Slavíne stál len s hŕbou Putinovych sluhov. Ešte aj maďarský veľvyslanec sa kamsi vyparil. Určite vie, že mladí ľudia ho majú prekuknutého a nikdy by chlapa, ktorý študoval komunistickú ideológiu priamo v jej centre, v Moskve, nevolili. Ktovie, koľkokrát sa bol pozerať na zohavenú mŕtvolu Lenina v mauzóleu, aby pochopil techniky toho komunistického lotra. Určite to nebolo len raz.

A teraz tú techniku vytiahol. Namiesto aby jeho rozhadzovanie zaplatili opilci, ktorých je v jeho okolí neúrekom, hodil to na mladé rodiny. Však počkajte, ja si to s vami vybavím. A ten komentár k tomu, to je vyslovene úbohosť. Tomu zdôvodneniu môžu uveriť naozaj len borovičkári.

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

Prečo stoja mužíci vo fronte na bezcenný dolár?

13.06.2024

Oddnes sa začali mužíci v Rusku húfne stavať do radu pred bankami v nádeji, že si odtiaľ uchmatnú ešte nejaké posledné doláre. A stačilo na to tak málo. Iba sa ich burza a clearingové centrum ocitlo na americkom sankčnom zozname. Konanie mužíkov je nepochopiteľné, pretože takto doslova torpédujú mimoriadne cenný zlatý rubeľ. Okrem toho akosi pozabudli na to, že už od [...]

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 154438x
Priemerná čítanosť článkov: 2451x

Autor blogu