Založ si blog

Mladý Kaliňák porušil všetky zločinecké pravidlá

Dnes mladých v škole skoro nič nenaučia a mladý Kaliňák je krásnym príkladom tohoto úpadku. Chcel sa hrať na veľkého šéfa a zabudol na základné pravidlá opatrnosti. V priamom prenose sa vyhrážal novinárom, že si ich dá prelustrovať cez Pavla Gašpara. To je ten chlap, ktorý mal šéfovať SIS a aj keď nešéfuje, koalícia ho pochybnými právnickými kľučkami v podstate šéfom urobila.

Na čo sme to teba hustili tie pravidlá? / Zdroj: Bing Image Creator

Mladý Kaliňák bol zúrivý, lebo česká tajná služba vyjadrila podozrenie, že je platený rusmi. Objavil sa na zozname, kde sú samí proruskí idioti a novinári sa ho pýtali na to, či od fiktívnej ruskej firmy nezobral náhodou aj nejaké zlaté ruble. A tak sa rozhodol ukázať novinárom, že je veľkým šéfom a natliachal pred kamerou toľko sprostostí, že sa jeho duchovní učitelia museli za hlavy chytať.

Je pravdepodobne prvým politikom na Slovensku, ktorý bez mihnutia oka priznal, že chce zneužívať SIS. Ostatní aspoň ako-tak dodržiavali nepísané pravidlá zločincov, ale tento čerstvo vyrastený malý šéf to asi nechápe. Preto mu zhrnieme základné pravidlá zločincov, ktoré by mal dodržiavať, ak nechce celý život hrať len malého šéfa.

  • Ak sa niekomu vyhrážame, nerobíme to pred kamerou a mikrofónmi. Jedného dňa bude musieť vyhrážanie poprieť a to sa pri toľkých dôkazoch nedá.
  • Nikto nebude budúceho veľkého šéfa brať vážne, ak bude vyzerať ako decko. Namiesto Facebooku treba nejaký čas stráviť v posilovni. Ak máme odpor ku cvičeniu, ešte vždy sa môže človek vypásť po vzore Mariana Kočnera. Posledná možnosť v prípade mladého Kaliňáka odpadá, pretože nemá šancu byť úžasnou kočkou po vzore O-Ren Ishii, ktorej všetci zobú z ruky. Čiže ak chce vyzerať ako ten zúfalec z jej bandy, ktorý dostal mečom na zadok, tak na to má zatiaľ všetky predpoklady.
  • Nemôžeme sa vyhrážať ako decko tým, že nažalujeme väčšiemu šéfovi, ktorého otec je ešte väčší šéf a tak cez nich dosiahneme nejaké bu-bu-bu. Ako trápne sa potom tí dvaja musia cítiť? Nejakú minimálnu úctu k starším treba mať.
  • Ak chceme v budúcnosti čosi znamenať v politike, musíme sa naučiť držať hubu. Nie je v minulosti známy žiaden prípad politika, ktorý si púšťal hubu na špacír a potom aj čosi významnejšie dosiahol. Dobrým príkladom je v súčasnosti Peter Pellegrini. V diskusiách natrepal sprostosti o svojom bytíku, ceste lietadlom a ako nepomôže žiadnemu ohrozenému štátu v NATO a už sa naveky doma aj v zahraničí zapísal ako čierna ovca.

A ešte jedna malá poznámka na záver. Ak sa len vyhrážame a nie sme ochotní naozaj splniť svoje vyhrážky, skôr alebo neskôr ťa odhalia a potom si už len na smiech. Napríklad ako zostarnutý Putin, ktorý pokreslil už toľko červených čiar, že si z neho srandu robia aj v Kazachstane a všetkých tých zúfalých stredoázijských republikách, ktoré kedysi rusáci okupovali.

Nebuďme prísni na Pavla Gašpara. Ešte je len 3 dni špiónom.

06.09.2024

Robí sa okolo toho celá veda, že Gašpar napísal udanie na Šimečku a zabudol poriadne vymazať metadáta v súbore. Ale nik nie je neomylný. Je to vina Pellegríniho, že ho nevymenoval skôr za šéfa SIS. Nemal sa kedy naučiť, ako špióni zametajú stopy. Čo mal chudák robiť, keď sa prezident zašil a jeho vysnívané špiónske miesto viselo doslova vo vzduchu? Je pochopiteľné, [...]

Šialený inkvizítor v kockovanej košeli

20.08.2024

Šialencov sa v tejto sezóne dostalo do parlamentu dostatok a jeden z nich mal pocit, že sa o ňom prestalo písať. Tak si vyhliadol malú dedinku na východe a usporiadal tam svoje vlastné predstavenie počas akéhosi iného predstavenia. Zjavne chcel dostať po hube. Ale miestni obyvatelia ho prekvapujúco neovalili kyjakom a neodvliekli ho do lesa, aby sa tam o neho postarala divá zver. [...]

Vitalij Ezopov sa v Moskve udusil dusíkom. Nevedel otvoriť okno?

08.08.2024

V Rusku sa dôležití papaláši snažia byť originálni a už ich nebaví dookola vyskakovať cez okno. Vitalij Ezopov, generálny riaditeľ firmy Mastertel, ide v tomto smere príkladom. Nevyskočil z okna, ani sa nenapil odporného čaju. Hral sa s dusíkom a nakoniec bol úspešný. Stal sa pionierom na poli záhadných úmrtí vysokopostavených manažérov v Rusku v disciplíne [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 174705x
Priemerná čítanosť článkov: 2532x

Autor blogu