Založ si blog

Donald Trump nemá mizerných 400 miliónov na zaplatenie pokuty

Donald Trump sám seba rád nazýva miliardárom. Ale je jasné, že keď nemá tieto peniaze na zaplatenie pokuty, že žiadnym miliardárom nie je. Na miliardára sa iba hrá.

Ja som miliardár. / Zdroj: Bing Image Creator

Poďme si pripomenúť, prečo túto pokutu vlastne dostal. Niekedy v minulosti oklamal banky a snažil sa im nahovoriť, že hodnota jeho majetku je omnoho vyššia než je v skutočnosti. Na základe tohto klamstva získal výhodnejšie úvery. Neskôr sa na to prišlo, obžalovali ho na súde a súd neocenil jeho kreatívne účtovníctvo a odsúdil ho na zaplatenie tejto, dajme tomu vyššej, pokuty. Vyššej pokuty pre bežného Slováka, pre skutočného miliardára táto pokuta nepredstavuje žiadne veľké peniaze. Ale ako sa ukázalo, pre Trumpa bolo aj toto problémom.

Peniaze na pokutu sa pokúsil získať predajom svojich osobných vecí, ale nešlo mu to veľmi dobre. Je jasné, že predaj starých smradľavých ponožiek nie je taký lukratívny biznis, ako predaj nohavičiek japonských školáčok. Lehotu na zaplatenie má do konca tohto mesiaca.

A to nie je všetko. Okrem tohto procesu sa odohráva ešte oveľa zaujímavejší proces. V tom druhom procese je obžalovaný z toho, že zorganizoval vzburu po svojej prehre v prezidentských voľbách. I v tomto druhom procese sa dejú zaujímavé veci. Jeho spolupracovníkov odsudzujú ako na bežiacom páse a niektorí z nich už museli pekne napochodovať do väzenia, aby si odsedeli svoj zaslúžený trest. Čaká sa vlastne už len na jediného človeka, na Donalda Trumpa, ktorý podľa predchádzajúcich odsúdení jeho komplicov pravdepodobne dostane ešte omnoho vyšší a samozrejme zaslúžený trest.

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24.04.2024

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. [...]

Polícia / Hasiči / Dopravná nehoda /

V Turčianskom Ďure sa stala vážna dopravná nehoda, cesta je neprejazdná

10.05.2024 11:30

Po zrážke viacerých motorových vozidiel je cesta neprejazdná.

Martin Hojsík

Hojsík: Podľa Fica nemáme v europarlamente hovoriť o tom, čo sa deje na Slovensku, to robili komunisti

10.05.2024 11:06

Fica opakovane obvinil europoslancov za PS z toho, že v EP očierňujú Slovensko a žiadajú pozastavenie európskych peňazí.

ide o pravdu, Lukáš Machala

Machala v Ide o pravdu: Zem nie je plochá, bola to odo mňa provokácia. V RTVS už protestujú, aj keď ešte nevedia, čo by sa malo zmeniť

10.05.2024 11:00

Nebude ambíciou žiadneho rozumného manažmentu prísť do RTVS a rúbať hlava-nehlava, uviedol k chystaným zmenám v televízii a rozhlase Lukáš Machala.

Tusk

Tusk reorganizoval vládu, vymenil až štyroch ministrov. Nastal čas poupratovať, uviedol premiér

10.05.2024 10:51

Počas prvých mesiacov vo svojom úrade stála nová proeurópska Tuskova vláda pred neľahkou úlohou obnoviť v Poľsku fungovanie právneho štátu.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 59
Celková čítanosť: 141052x
Priemerná čítanosť článkov: 2391x

Autor blogu