Založ si blog

Štefana Harabina čaká týždeň poriadnych prepleskov

Obhajcu prezidentského úradu, Štefana Harabina, čaká od soboty náročný týždeň. Najprv sa pokúsi druhýkrát po sebe obhájiť svoje virtuálne víťazstvo a hneď potom sa posadí aj na lavicu obžalovaných. Má vôbec šancu obhájiť prvenstvo, alebo pôjde zo súdu rovno do basy? To je otázka.

Len sa tešte milí Slováci. / Zdroj: Bing Image Creator

Harabin sa pred svojimi konšpiračnými vyznávačmi stavia do úlohy akéhosi pronárodného kandidáta, ktorý vraj urobí krátky proces s NATO, EU a hocikým, kto je podľa neho zlý Slovák a že už potom tu bude raj pre konšpirátorov a kolaborantov. A hneď po svojom víťazstve pôjde do Moskvy. Lebo Česko vraj ako cesta pre prezidenta nie je dôstojný cieľ.

Aby dosiahol víťazstvo, obetovali svoje nemerateľné hlasy voličov hneď dvaja iní kandidáti. Prvým je Danko, ktorý sa stále ukrýva pred spravodlivosťou a nejako sa ho nedarí vyšetriť polícii pod vedením istého Šutaja Eštoka, hoci je to len o tom, či naozaj zrámoval semafor a z miesta činu ušiel. Druhý kandidát je ktosi, koho nik nepozná a nemá zmysel, aby sme na Internete hľadali jeho meno.

Poznáme výkon Harabina vo voľbách z minulosti, takže mu vieme rovno predpovedať, že zase dostane preplesk. A bude vyplakávať a jeho verní budú vyplakávať spolu s nim.

Zaujímavejšia bude jeho účasť na súde, kam sa pôjde postaviť pred sudcu už 25. marca. Bude mať súd v Pezinku na Špecializovanom trestnom súde, lebo schvaľuje Putinov útok na Ukrajinu. Oficiálne je označený ako hanobiteľ rasy, národa a presvedčenia a schvaľovač trestného činu. V ten deň ho asi neodsúdia, lebo sa určite hodí na začiatku na maródku, ale na marenie súdneho procesu má len obmedzený počet pokusov a bude zaujímavé sledovať, či si na súde stále trúfne hovoriť, aký je Putin úžasný človek, alebo sa bude hrať na hlupáčika, ktorý o ničom takom zrazu nevie. S istotou vieme povedať len to, že bude zase veľa vyplakávať, ako mu všetci krivdia a jeho verní budú vyplakávať spolu s nim.

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24.04.2024

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. [...]

Steve Bannon

Trumpov exporadca Bannon neuspel s odvolaním v kauze pohŕdania Kongresom

10.05.2024 16:44

Teraz mu hrozí, že si trest bude musieť odpykať.

Zbraň, pištoľ, náboj, vražda, výstrel

Počas vyučovania na spolužiakov a učiteľa vytiahol atrapu pištole, voči 17-ročnému mladíkovi zakročila polícia

10.05.2024 16:18

Policajti v Trnave predpoludním zasahovali proti 17-ročnému študentovi jednej zo stredných škôl.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

V Česku je na sankčnom zozname, ušiel na Slovensko. PS žiada vnútro konať v prípade proruského špióna

10.05.2024 14:49

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vraj žiadne ohrozenie nevidí a konať nebude.

bytča

Pri Bytči vylovili mŕtvolu muža, údajne mal spútané ruky

10.05.2024 14:32

Obhliadajúca lekárka predbežne nevylúčila cudzie zavinenie.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 59
Celková čítanosť: 141884x
Priemerná čítanosť článkov: 2405x

Autor blogu