Založ si blog

Ako by Putin uspel v súboji s Tarabovym monštrom s krvavou papuľou

Nerobme si ilúzie. Ak ruský dôchodca stretne v našich horách krvavé monštrum, dôchodca je mŕtvy. Bez ohľadu na to, či je to pracujúci dôchodca. A nič na tom nezmení ani to, že tento dôchodca v minulosti krotil ľudožravé tigrice, jazdil na koni, alebo lovil v mori starodávne amfory.

V našich horách by sa nemohol spoliehať na naaranžované predstavenie. V našich horách by to bol neľútostný súboj na život a na smrť. Toto by nebola rozprávka Máša a medveď, kde človek poráža hlúpe zvieratko. Tu by Putin nemal žiadnych asistentov, ktorí by najprv týždeň trápili zvieratko hladom, potom ho týždeň mlátili palicou a nakoniec by víťazoslávne dôchodca nad polomŕtvym zvieratkom zvíťazil.

15 malých liliputinov. / Zdroj: Bing image Creator

Predstavte si slovenského medveďa v plnej sile. Zareval by na Putina, vyceril by krvavé zuby, v ktorých by ešte viseli zvyšky jeho predchádzajúcej obete. Vzduchom by zasvišťali mohutné pazúre, ozval by sa zúfalý výkrik a lesom by sa rozbehlo 15 malých liliputinov. Každý na inú stranu. Zúfalo by vrieskali. Snažili by sa zachrániť si holé životy. Medveď by si ich po jednom napichoval na ostrý pazúr a labužnicky by si ich pchal do papule. Tak ako keď vyberá červíkov z bútľavého dreva. A niektorých by možno len tak ušliapal na smrť. Zjedol by len najchutnejších liliputinov. Trvalo by len pár minút a z Putina by ostal len mastný fľak na zemi. Neostal by tam dlho. Chrobáky a plesne by sa postarali aj o ten mastný fľak, aby nehyzdil našu krásnu prírodu.

Takto nejako si minister Taraba predstavuje typického medveďa našich lesov. Rád o tom rozpráva príbehy na svojom Facebooku. Medveď z jeho predstáv by nemal s Putinom žiadne zľutovanie. Aká príjemná myšlienka. Ľudia sa ešte majú veľa čo naučiť od našich zvierat z lesa. Ďakujeme ti minister Taraba, že si nám ukázal cestu.

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24.04.2024

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. [...]

Tak aj Jasmina Alagič sa rozplakala pre peniaze

11.04.2024

Človek by si myslel, že tento týždeň nás už nič horšie ako vulgarizmy a vyhrážky, prednášané lámavou slovenčinou, od Atillu Végha nepostretne, ale opak je pravdou. Vyplakať sa na Internet prišla aj Jasmina Alagič. Dôvod je rovnaký, prišla vraj kvôli Pellegrinimu o peniaze. V jej prípade to ale boli virtuálne peniaze, pretože žiadnu zmluvu nemala a rakúska firma len [...]

čaputová, kyjev

Prezidentka Čaputová pricestovala do Kyjeva na rozlúčkovú návštevu Ukrajiny

10.05.2024 08:30, aktualizované: 09:02

Som tu aj preto, lebo prinášam dobré správy o pomoci Slovenska Ukrajine, uviedla Čaputová.

Izrael Palestína Gaza tank

Hamas tvrdí, že vývoj rokovaní o prímerí v Pásme Gazy má v rukách Izrael

10.05.2024 08:04

Delegácia Hamasu, ktorá sa v Káhire zúčastňuje na rokovaniach o prímerí v Pásme Gaze, odcestovala z egyptskej metropoly do Kataru.

aktivisti, Tatranská Lomnica,

Ako je to s prepúšťaním v národných parkoch? Aktivisti voči nemu protestovali, Taraba to považuje za pseudoaktivitu

10.05.2024 08:00

Približne 150 aktivistov v Tatranskej Lomnici protestovalo proti prepúšťaniu v správach národných parkov, spojilo sa do živej reťaze.

Ramón Fonseca, panama papers

Zomrel kľúčový aktér kauzy Panama Papers

10.05.2024 07:07

Významný aktér finančného škandálu známeho ako Panama Papers, panamský právnik Ramón Fonseca, zomrel vo veku 71 rokov.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 140842x
Priemerná čítanosť článkov: 2428x

Autor blogu