Založ si blog

Ako by Putin uspel v súboji s Tarabovym monštrom s krvavou papuľou

Nerobme si ilúzie. Ak ruský dôchodca stretne v našich horách krvavé monštrum, dôchodca je mŕtvy. Bez ohľadu na to, či je to pracujúci dôchodca. A nič na tom nezmení ani to, že tento dôchodca v minulosti krotil ľudožravé tigrice, jazdil na koni, alebo lovil v mori starodávne amfory.

V našich horách by sa nemohol spoliehať na naaranžované predstavenie. V našich horách by to bol neľútostný súboj na život a na smrť. Toto by nebola rozprávka Máša a medveď, kde človek poráža hlúpe zvieratko. Tu by Putin nemal žiadnych asistentov, ktorí by najprv týždeň trápili zvieratko hladom, potom ho týždeň mlátili palicou a nakoniec by víťazoslávne dôchodca nad polomŕtvym zvieratkom zvíťazil.

15 malých liliputinov. / Zdroj: Bing image Creator

Predstavte si slovenského medveďa v plnej sile. Zareval by na Putina, vyceril by krvavé zuby, v ktorých by ešte viseli zvyšky jeho predchádzajúcej obete. Vzduchom by zasvišťali mohutné pazúre, ozval by sa zúfalý výkrik a lesom by sa rozbehlo 15 malých liliputinov. Každý na inú stranu. Zúfalo by vrieskali. Snažili by sa zachrániť si holé životy. Medveď by si ich po jednom napichoval na ostrý pazúr a labužnicky by si ich pchal do papule. Tak ako keď vyberá červíkov z bútľavého dreva. A niektorých by možno len tak ušliapal na smrť. Zjedol by len najchutnejších liliputinov. Trvalo by len pár minút a z Putina by ostal len mastný fľak na zemi. Neostal by tam dlho. Chrobáky a plesne by sa postarali aj o ten mastný fľak, aby nehyzdil našu krásnu prírodu.

Takto nejako si minister Taraba predstavuje typického medveďa našich lesov. Rád o tom rozpráva príbehy na svojom Facebooku. Medveď z jeho predstáv by nemal s Putinom žiadne zľutovanie. Aká príjemná myšlienka. Ľudia sa ešte majú veľa čo naučiť od našich zvierat z lesa. Ďakujeme ti minister Taraba, že si nám ukázal cestu.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Europarlament / Europoslanci /

Eurovoľby by vyhrali progresívci pred Smerom a Hlasom, ukázal prieskum

20.05.2024 20:13

Pätnásť mandátov by si rozdelilo sedem strán.

Assange

Assange sa môže odvolať proti vydaniu do USA, rozhodol súd

20.05.2024 19:37

Ak by sudcovia rozhodli v prospech vydania, Assangeove právne možnosti v Británii by sa vyčerpali.

biely prášok, hasiči, antrax

V Revúcej evakuovali budovu pošty pre nájdenú obálku s bielym práškom. Mala byť adresovaná Dankovi

20.05.2024 19:11

Na miesto prišli hasiči, polícia aj experti z Kontrolného chemického laboratória.

vláda, ministri, bezpečnostná rada

Vláda musí naďalej plniť svoj program, zhodla sa koaličná rada

20.05.2024 18:29, aktualizované: 19:22

Vláda musí naďalej plniť svoje programové vyhlásenie v tempe, ktoré nastavil premiér Fico, oznámil Smer.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144754x
Priemerná čítanosť článkov: 2413x

Autor blogu