Založ si blog

Prišiel Klaus do Bratislavy s úmyslom okradnúť Fica?

Včera nás prekvapil Václav Klaus a dofrčal do Bratislavy. Oficiálne vraj na návštevu Róberta Fica, ale boli to skutočne jediné dôvody, ktoré ho sem hnali? Klaus sa preslávil tým, že v nestráženej chvíli rád čmajzne predmet, ktorý nie je priskrutkovaný a zmestí sa mu do vrecka na saku. Kleptománia sa s vekom obvykle zhoršuje, takže tých dôvodov mohlo byť aj viac.

Toto pero musí byť moje. / Zdroj: Bing Image Creator

Tí dvaja si asi mali o čom pohrkútať mimo kamier, pretože obaja sú antivaxeri, konšpirátori a milovníci Ruska. A to vlastne aj obaja potvrdili na kratučkom videu, ktoré zverejnili. Sústredili sa síce len na to, že si ponadávali na českú vládu, ktorá sa momentálne nechce s Ficom kamarátiť, ale robili tam obaja narážky aj na iné veci.

To bolo pred kamerami. Čo sa dialo mimo nich, o tom nevieme nič. Ale keďže Klausa predchádza jeho povesť, tak na neho alebo riadne striehli, alebo mu dali čokoľvek podpísať obyčajným jednorázovým perom z Tesca, ktoré aj keby uchmatol, tak sa vlastne nič nedeje. Netreba zbytočne pokúšať šikovné prstíky, ktoré sa dokážu mihnúť vzduchom ako kobra a v zlomku sekundy premiestniť vybraný predmet do vrecka. Zo slušnosti ho asi ani neprešacovali pri odchode, ale na detektore možno svietil ako vianočný stromček. Ale hlavne že obaja utužili vzájomné vzťahy medzi národmi.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Belgicko EÚ Summit Dvojdňový, fico, orbán

Orbán zneužíva atentát na Fica vo volebnej kampani

17.05.2024 08:24

Z levického páchateľa spravil google prekladač ľavicového a maďarský premiér sa toho chytil.

Pellegrini, Čaputová, Fico, atentát, vyhlásenie

Pellegrini prehovoril o emotívnych detailoch stretnutia s Ficom: Existuje Slovensko do atentátu a Slovensko po ňom

17.05.2024 07:00

Pellegrini označil stretnutie s Ficom v nemocnice za veľmi emotívne.

Čaputová, Pellegrini, vyhlásenie, atentát

Kuciak, Tepláreň a útok na Fica. Expert vysvetľuje, či sa násilie môže stať na Slovensku normou

17.05.2024 06:05

Český expert na extrémizmus Jan Charvát hovorí o tom, aký vplyv môže mať na Slovensko atentát na premiéra Roberta Fica.

vojna na Ukrajine, Sevastopol

ONLINE: Ukrajinské drony mohutne zaútočili na ruské čiernomorské základne

17.05.2024 06:05, aktualizované: 07:41

Ukrajina udrela vzdušnými a námornými dronmi na prístavné mestá, kde má základne ruská Čiernomorská flotila. Rusi zase bezpilotnými lietadlami útočili na Charkov.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144232x
Priemerná čítanosť článkov: 2404x

Autor blogu