Založ si blog

Prečo sa malý chlapec ukryl pred Putinom pod perinu?

Putin (alebo jeho dvojník) sa vrhol pred voľbami na masívne vylepšovanie svojho pošramoteného obrazu a tak sme s úžasom sledovali, ako napochodoval do nemocnice, kde to skúšal na malé deti. A akosi u jedného nepochodil a ten sa s ním odmietol baviť. Chlapcovu mamu to tak potešilo, že mu vraj na dva dni zoberie mobil. Nepomohlo ani to a ani trápny Putinov pokus, že sa teda budú spolu baviť cez perinu.

Kto sa v skutočnosti vybral na návštevu do nemocnice? / Zdroj: Bing Image Creator

Organizátori tohoto divadielka asi rátali s tým, že dieťa bude chcieť vidieť najvyššieho a tak do postele neposadili jedného spomedzi tých jeho verných hercov, ktorí obvykle okolo neho hrajú typického obyvateľa danej gubernie. Možno nemali takého malého, alebo možno len nebol poruke žiaden triezvy. Vsadili všetko na malé dieťa a to nespolupracovalo. Ale prečo sa pred veľkým diktátorom to dieťa ukrylo?

Na to existuje hodnoverná odpoveď. Deti vycítia pretvárku a najmä neradi sedia v jednej miestnosti s mŕtvolou. A o Putinovi sme toho za posledné obdobie dosť počuli. Možno je naozaj mŕtvy. Ak si spomeniete na to, že po vojne boli ruskí dôstojníci veľmi aktívni pri prehrabávaní sa pozostalosťou rôznych esesákov, ktorí robili kadejaké pochybné pokusy, zabliká vám kontrolka. Je možné, že sa stretli s nejakou exotickou balzamovacou technikou, ktorú teraz museli použiť na Putina. Balzamovanie ho síce navonok urobí mladým, ale pozorné detské oko to neoklame. Pozrel sa na neho a hneď vedel, že to nad ním nestojí živý človek.

Vodca Hizballáhu si nemohol vybrať horšie meno. Na Slovensku je terčom posmechu.

20.09.2024

Vodca Hizballáhu prežíva ťažké obdobie. Už niekoľkokrát sa so svojimi teroristami snažil poraziť Izrael a vždy schytal poriadny preplesk. Nachystal raketomety na hranici a tesne pred odpalom prileteli stíhačky. Nachystal supertajné vybavenie a to explodovalo v gatiach alebo rukách jeho verných. Išiel zapnúť hriankovač a v poslednej chvíli mu dala žena po paprčiach. A teraz [...]

3000 teroristov z Hizballáhu prišlo o vercajk po výbuchu pagera

17.09.2024

Hovorí sa, že nie je najlepší nápad, keď si vercajk z jednej strany obložíte peňaženkou a z druhej strany si do vrecka vložíte pager. Ak ste okrem toho terorista, riskujete že to celé vybuchne a váš vercajk… no radšej to ani nedomyslieť. A presne toto sa stalo teroristom z Hizballáhu. Dnes ako na povel všetky ich pagery explodovali. Keďže k tým pagerom nedostali [...]

Rusku sa tak darí, že si mohli dovoliť zvýšiť úrokové sadzby na 19%

16.09.2024

Rusko opäť vytrelo závistlivcom zrak. Kým európske štáty sa dusia pod trojpercentnými úrokovými sadzbami, ruský medveď naznačuje, že je v skvelej kondícii. Z 18% na 19%, tak znie návrh Centrálnej banky. A boli by dali aj na 20%, ale tam ich museli zahatať priamo z vlády. „Piánko, to dáme na budúci mesiac,“ upokojovali ich. „Nevystrieľajme si všetky [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 73
Celková čítanosť: 184161x
Priemerná čítanosť článkov: 2523x

Autor blogu