Založ si blog

Šutaj Eštok nejako skoro sklopil uši

Zmena vlády a príchod nových politikov do vlády so sebou vždy prináša kopu zábavy. Noví ministri sa obvykle chcú hneď predviesť pred svojim publikom a tak od prvých dní predvádzajú, že ani netušia, čo tam majú robiť.

V tejto vláde sa tak predviedol Šutaj Eštok. Dostal do daru Ministerstvo vnútra, ktoré vždy umožňuje každému novému ministrovi ukázať, aký je hustý. No, vlastne skoro každému, lebo aj Mikulec bol ministrom, a že je hustý by o ňom nepovedal ani jeho najvernejší. Ale vráťme sa k Eštokovi.

Začal rúbať hlava nehlava. Toho poslal do Popradu, aby si tam kúpil čokoládu, hentých poslal na striedačku, aby si oddýchli a tým chcel ukázať, že odteraz je veľkým šéfom on. Ale už po pár dňoch prišlo vytriezvenie a začalo sa ukazovať, že predtým sa veľmi netrápil s čítaním zákonov. Nejakí sudcovia poslali jeho rozhodnutia do kelu, na čo sa ešte viac rozčertil a on ich zase chcel poslať pred disciplinárku. Zdalo sa, že z toho bude riadna kuca-paca a že čoskoro pošle aspoň kukláčov, aby jeho protivníkov nachovali obuškovou polievkou. Ale onedlho kuca-paca už nebola a odrazu sa akémusi sudcovi dokonca ospravedlnil a začal čosi šomrať o tom, že zákon by mal platiť pre všetkých, ale že aj tak má pravdu.

Ministrove sklopené uši. / Zdroj: Bing Image Creator

Je jasné, že z jeho hlavy to nebolo. Ktosi si ho zavolal na koberček a vysvetlil mu, že sú tu vo vláde onakvejší komici a že na nich nemá. Takže nech sa až tak nestrápňuje a venuje sa čomusi inému. A s tým musíme súhlasiť. Na poli politického humoru má ťažkú konkurenciu. To si naozaj myslel, že sa môže merať s Kuffom, Šimkovičovou alebo nebodaj Blahom? Aký naivný človek to musí byť, kto sa chce pasovať s takými mocnými protivníkmi.

Ale zase sa nestrachujme, ze by so svojimi scénkami prestal. Bude to skúšať, lebo vie, že my, pospolitý ľud potrebujeme chlieb a hry a že on nám tie svoje politické humoristické kúsky ešte párkrát predvedie.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

vláda, ministri, bezpečnostná rada

Vláda musí naďalej plniť svoj program, zhodla sa koaličná rada

20.05.2024 18:29

Vláda musí naďalej plniť svoje programové vyhlásenie v tempe, ktoré nastavil premiér Fico, oznámil Smer.

874746096

Mäsiar z Teheránu? A či o mŕtvych len v dobrom?

20.05.2024 17:50

Náhly skon iránskeho prezidenta spôsobil hlavybôl v mnohých metropolách. Treba kondolovať totalitnému režimu? Alebo ani majestát smrti nezahľadí hriechy zosnulého?

maďarsko, loď, komárom, Heidelberg

Maďarská polícia zadržala slovenského kapitána lode, ktorá bola účastníkom tragickej nehody na Dunaji

20.05.2024 17:19

Pri nehode zahynuli dve osoby, jedna sa zranila a po piatich nezvestných pokračuje intenzívne pátranie.

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144726x
Priemerná čítanosť článkov: 2412x

Autor blogu