Založ si blog

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, hyperbolu a neskôr vraj otvorene provokoval. Vo vesmíre vraj stále nebol, ale keď tam bol ten slovenský kozmonaut, tak už nemohol ďalej tvrdiť, že o tom nič nevie. Ale vraj to bolo na neho celé zinscenované a že vraj v dlhšej ukážke jeho mudrovania o planéte je to celkom inak. To tvrdil napriek tomu, že dlhšia ukážka už bola zverejnená a ani v nej sa nepotvrdilo, že by bol menší blbec.

Tisíce plochozemcov obetovali životy pri prieskume okraja Plochozeme. / Zdroj: Bing Image Creator

Ale aby reč nestála, upozornil na to, že možno nemáme čistú vodu a vzduch (tu asi narážal na jeho obľúbené chemtrails) a v potravinách sa ukrýva ďalšia hrozba (momentálne sa konšpirátori sústreďujú na mletý hmyz v potravinách). Asi aby sa nezabudlo na to, že okrem Plochozeme holdoval aj ďalším pochybným myšlienkam.

Ale to mi nik nepovedal, že o iných veciach tiež nemám rozprávať. Čiže zase budem za blbca? / Zdroj: Bing Image Creator

Zjavne nepochopil, že keď nechce byť za blba, tam musí poprieť všetky svoje múdre myšlienky. Ale to sa v tom to prípade zjavne nedá. Stará láska ku konšpiráciám nehrdzavie. Musím sem pridať doslovný prepis jedného videjka, kde je tento mudrc spolu s ďalšími dvomi mudrcmi dezinfoscény. Nad tým, čo tam tvrdia, sa vám pretočí slezina na druhú stranu. A budete sa smiať až do rána, aje keď to v skutočnosti smiešne nie je a svedčí to len o tom, že niektorí ľudia majú hlavu len na to, aby mali kde rásť vlasy.

Prečo stoja mužíci vo fronte na bezcenný dolár?

13.06.2024

Oddnes sa začali mužíci v Rusku húfne stavať do radu pred bankami v nádeji, že si odtiaľ uchmatnú ešte nejaké posledné doláre. A stačilo na to tak málo. Iba sa ich burza a clearingové centrum ocitlo na americkom sankčnom zozname. Konanie mužíkov je nepochopiteľné, pretože takto doslova torpédujú mimoriadne cenný zlatý rubeľ. Okrem toho akosi pozabudli na to, že už od [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Migranti / Hraničný priechod /

Z Mexika do USA sa nelegálne pokúšalo dostať 1,4 milióna ľudí

17.06.2024 09:04

Podľa inštitútu bolo medzi utečencami a migrantmi aj približne 3000 maloletých bez sprievodu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini ako vrchný veliteľ ozbrojených síl: Vojakom nerozkáže, no môže vyhlásiť vojnu

17.06.2024 08:00

Peter Pellegrini sa od sobotňajšieho poludnia nestal len prezidentom Slovenska, ale aj vrchným veliteľom ozbrojených síl.

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do paláca odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 08:55

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 149219x
Priemerná čítanosť článkov: 2446x

Autor blogu