Založ si blog

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu.

Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s vážnym výrazom sa pýta, či boli ľudia vo vesmíre a vedia potvrdiť guľovitý tvar planéty, lebo on tam nebol a teda to potvrdiť nemôže. Okrem toho mu hrozí, že bude riaditeľom televízie, len nie je jasné, ako majú použiť funkciu RANDOM(RTVS), aby dosiahli nejaké nové zamiešanie písmeniek. Nezaoberajme sa ale pomyselným holubom na streche, ešte tým riaditeľom nie je. Vráťme sa k jeho Plochozemi.

Na okraji Plochozeme sa môže kadečo prihodiť. / Zdroj: Bing Image Creator

Doposiaľ bola jedinou známou planétou s týmito vlastnosťami Zemeplocha, ktorá je upevnená na štyroch slonoch, ktoré stoja na gigantickej korytnačke. Podľa Machalu má svoje dvojča, našu planétu Zem. Povedali by ste, že mal možno ťažké ráno a zabudol si uhnúť zo štamperlíka. Chlap to zo seba ale vysúkal s vážnou tvárou, akoby bol presvedčený, že to tak je. Tak mu poďme poradiť, ako by mohol svoje podozrenie potvrdiť.

Napríklad by mohol vyraziť na prechádzku k jej okraju. Za predpokladu, že tam nie je prvá voda, druhá voda, tretia voda a až za ňou ten plot, mohlo by sa mu to podariť. Ak by cestou odolal nástrahám a nezamieril do prvého pohostinstva, mohol by doraziť na okraj Plochozeme. Keby si so sebou zobral mobilný telefón, mohol by sa na okraji vyfotiť. Ak si dá na mobil pozor (ak sa už naučil, že na WC mobil tiež môže spraviť čľup), možno by mu nespadol cez okraj a mohol by sa už onedlho chváliť nádhernou panorámou. A všetkým neprajníkom natrvalo vytrieť kocúra.

Účastníci kongresu berú hrozby guľatej zeme vážne. / Zdroj: Bing Image Cretaor

Ale asi tušíte, ako to dopadne. Toto by bolo na nášho experta príliš jednoduché. Pravdepodobne namiesto toho vyrazí na kongres odborníkov do najbližšieho pohostinstva a zase to ostane len pri tých povestných rečiach.

Kedy začne Kaliňák vyhadzovať prvých darmožráčov?

29.06.2024

V tejto chvíli je Kaliňák jednoznačne vládcom Slovenska a užíva si mediálnu pozornosť. Pozornému oku neunikne, že starostlivo odstrihol všetkých ostatných hlupákov, ktorí sa chceli priživiť na Ficovom postrelení a po týždni každého z nich poslal na svoje miesto. Ostal len jediný vládca, ktorý starostlivo vybranými slovami popisoval, ako sa Fico ťažko alebo zázračne [...]

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 161253x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu