Založ si blog

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. Teraz už je známa príčina jeho chameleónskych premien a tou je nekróza pankreasu.

Typický Ficov Slovan. / Zdroj: Bing Image Creator

Je zaujímavé pohľadať si v odbornej literatúre, čo túto chorobu spôsobuje. Jedna z prvých príčin možného vzniku je pitie alkoholu. O Kadyrovovi sa vie, že je to moslim z Čečenska. Za Slovana ho z nepochopiteľných príčin pokladá len Fico, ale jeho diagnózu dnes neriešime.

Ako moslim by teoreticky nemal piť nič iné, než kobylie mlieko a čaj. Ale z čaju by to nemal. Takže ostáva len to pitie a keď prihliadneme na to, že dotyčný je hrdým občanom Ruska, je to viac než jasné. Ten chlap proste pije prvú ligu a zjavne drží krok s Medvedevom, Zacharovovou a Gerasimovom, teda ak je ten náčelník generálneho štábu stále medzi živými. No, že drží krok, to som už asi prehnal. V jeho stave bude trefnejšie napísať, že už drží len malý krôčik s nimi.

Poďme si teraz popísať, aká veselá budúcnosť ho s touto chorobou čaká. Ako alkoholik s tým sám od seba neprestane a pomaličky začne pripomínať svojim výzorom aj vystupovaním napríklad Zemana. Bude čoraz viac bľabotať, celému svetu bude odovzdávať nejaké záhadné posolstvo svojej vyšinutej mysle a zatiaľ čo sa budú všetci okolo neho čudovať, ako je schopný ešte stále žiť, bude sa jeho telo rozpadať. V jeho prípade je pankreas neopraviteľný a tak bude trpieť za nepredstaviteľných bolestí. Ako moslim si možno myslí, že v nebi ho čakajú nejaké prítulné dievčatá, možno aj nejaké zaujímavé domáce zvieratá a že to za tú bolesť stojí, ale vy viete, že dospelý človek by nemal veriť rozprávkam.

A potom sa bude možno plaziť v amoku po zemi pri nohách svojich verných a žobrať o to, aby ho už niekto zabil a možno sa mu to splní rýchlejšie, ako si myslí. V týchto orientálnych komunitách je úplne bežné, že mu guľku hlavou preženie jeho najbližší, zasadne na uprázdnený trón a bude naoko oplakávať svojho veľkého predka. A Veľké spojené čečenské liehovary skrachujú, lebo odrazu ich produkciu nebude mať kto vypiť.

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Tak aj Jasmina Alagič sa rozplakala pre peniaze

11.04.2024

Človek by si myslel, že tento týždeň nás už nič horšie ako vulgarizmy a vyhrážky, prednášané lámavou slovenčinou, od Atillu Végha nepostretne, ale opak je pravdou. Vyplakať sa na Internet prišla aj Jasmina Alagič. Dôvod je rovnaký, prišla vraj kvôli Pellegrinimu o peniaze. V jej prípade to ale boli virtuálne peniaze, pretože žiadnu zmluvu nemala a rakúska firma len [...]

Bojovník Attila Végh sa vyplakal pre 30 strieborných

10.04.2024

Attila Végh je akýsi športovec, ktorý ovláda jedinú vec na svete. Mlátiť iných podobných silákov. Doteraz som si myslel, že to všetko robí z lásky k športu, nenávisti k iným lomidrevám a zadarmo, ale ukázalo sa, že je akosi priveľmi naviazaný na peniaze. A keď mu ich ktosi nedá, tak sa o tom hneď začne vychvaľovať. Alebo vyplakávať? Zdá sa, že je tento bijec silno [...]

Vladimir Putin

Slovensko sa na rozdiel od Česka či Pobaltia Putinovej inaugurácie zúčastní: Sme proti vytváraniu novej železnej opony

06.05.2024 11:47, aktualizované: 11:50

Putina pre vojnové zločiny hľadá Medzinárodný trestný súd, napísala šéfka lotyšskej diplomacie.

medvede

Medveď strhol v Porube ovcu, zásahový tím nainštaloval fotopasce

06.05.2024 11:28

Medveď strhol v intraviláne obce chovateľovi jednu ovcu.

trnka

Trnka prenájom strojov za 30 miliónov eur obhajoval. NAKA začala trestné stíhanie

06.05.2024 11:14

Košický kraj si mal od spoločnosti Tempus-Trans prenajať dovedna 73 kusov techniky.

obchvat

Tatranci uspeli. Projekt obchvatu Starého Smokovca stopli

06.05.2024 10:57

Tatranci spisovali proti projektu petíciu, podpísalo ju osemsto ľudí.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 140356x
Priemerná čítanosť článkov: 2420x

Autor blogu