Založ si blog

Tak aj Jasmina Alagič sa rozplakala pre peniaze

Človek by si myslel, že tento týždeň nás už nič horšie ako vulgarizmy a vyhrážky, prednášané lámavou slovenčinou, od Atillu Végha nepostretne, ale opak je pravdou. Vyplakať sa na Internet prišla aj Jasmina Alagič. Dôvod je rovnaký, prišla vraj kvôli Pellegrinimu o peniaze. V jej prípade to ale boli virtuálne peniaze, pretože žiadnu zmluvu nemala a rakúska firma len premýšľala, či sa jej do nej oplatí nejaké peniaze naliať. Ale dotyčná si ich zakalkulovala do príjmov a potom vzplanula v rozhorčení a predviedla identické divadlo ako Végh. Teda mimo tých nadávok, tie v jej rodine vypúšťa len jej kultúrny manželík.

Možno ste sa tešili na obrázok Alagič, ako sedí v sporom oblečení na hŕbe zlata, ale Bing na ňu rovno povedal, že nech sa na to vykašlem a dám tam toho istého Végha. Že čitatelia ten rozdiel aj tak nespoznajú. / Zdroj: Bing Image Creator

Rozmýšľam, prečo títo ľudia tak lipnú nad tým, keď sa už raz prisajú na nejaký peňazovod a ten odrazu vyschne. Viem, že sa to volá chamtivosť, ale keď tento pojem vymyslel Diabol, aby pokúšal ľudstvo, asi ani on nepredpokladal, že sa do toho niektorí ľudia pustia s takou vervou. Akoby neboli schopní nájsť si normálne poctivé remeslo. Však môžu predávať kolagén, dehydrovanú vodu alebo heroín. To všetko sú činnosti, ktoré iní influenceri skúsili, sú v tom úspešní a baví ich to. Nemusia nevyhnutne hrať opicu v ZOO, na ktorú sa všetci pozerajú, ako jej do klietky sypú zlato.

Zaujímavé je aj to, že všetko sú to ľudia, ktorí k socializmu (a prípadne komunizmu) ani nepričuchli, pretože ešte donedávna v škole s údivom kukali, že čo je to kniha alebo pravopis a napriek tomu svoje prípady prirovnávajú k teroru, diktatúre, strate slobody prejavu, alebo rovno očakávajú, že ich niekto zatvorí. Hlupáci vraj netušia, čo vravia, ale už nežijeme v socializme a ak by sa títo dvaja aspoň minimálne snažili a na Internete neklikali len porno a jeden druhého, ľahko by si mohli nájsť napríklad informácie o Rusku, kde takýto komunistický teror stále funkčný. Mohli by si porovnať, v akým podmienkach žijú oni a v akých tí chudáci, ktorých diktátor zavrie aj za to, keď sa na Červenom námestí zohnú za päťkopejkou, roztrhnú sa im gate a náhodou ukážu Leninovej mŕtvole svoj slnkom nepoškvrnený zadok.

Dajme si k téme nejaký vhodný citátik z Biblie, to prednedávnom do biela napajedilo jednu moju vernú čitateľku. Na týchto dvoch zlatokopov to celkom sedí.

Nezhromažďujte si poklady na zemi, kde (ich) moľ a hrdza ničí a kde sa zlodeji vlamujú a kradnú. Ale zhromažďujte si poklady v nebi, kde (ich) ani moľ ani hrdza neničí a kde sa zlodeji nevlamujú a nekradnú. Lebo kde je tvoj poklad, tam bude aj tvoje srdce. Sviecou tela je oko. Preto ak je tvoje oko čisté, celé tvoje telo bude plné svetla; ale ak je tvoje oko skazené, celé tvoje telo bude plné tmy. Ak už aj svetlo, ktoré je v tebe, je tmou, akáže je potom sama tma?

Mt 6:19-23

Je to trošku kostrbato napísané, ale je to starý text a nepísal to muž obratného jazyka. Chcelo by to z celej kapitoly povyberať vhodné veršíky, lebo sú roztrúsené až do konca kapitoly, ale nechce sa mi to robiť. Pre miestne nevzdelané publikum text vysvetlím jednoducho. Ježiš hovorí, že bez ohľadu na to, koľko bohatstva za život nazhromaždia, aj tak umrú starí, opustení a v mukách a keďže za svoj život obaja vyprodukovali len za vlečku hnoja, na druhom svete im to zlato bude aj tak na figu a neostane po nich nič hodnotné. Ale to už asi zistil každý, kto na ich stránky došiel v domnení, že tam nájde nejakú doteraz nevidenú múdrosť.

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24.04.2024

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. [...]

Bojovník Attila Végh sa vyplakal pre 30 strieborných

10.04.2024

Attila Végh je akýsi športovec, ktorý ovláda jedinú vec na svete. Mlátiť iných podobných silákov. Doteraz som si myslel, že to všetko robí z lásky k športu, nenávisti k iným lomidrevám a zadarmo, ale ukázalo sa, že je akosi priveľmi naviazaný na peniaze. A keď mu ich ktosi nedá, tak sa o tom hneď začne vychvaľovať. Alebo vyplakávať? Zdá sa, že je tento bijec silno [...]

Fico sa chystá orabovať rodiny s deťmi

08.04.2024

Už sa nevedel dočkať, aby sa skončili voľby prezidenta a okamžite zaútočil na tých najbezbrannejších. Rozhodol sa zodvihnúť dane na sladené nápoje. Prečo? Pretože to je nápoj, ktorý jeho priaznivci nepijú. Tí pijú borovičku a tak ich dane na sladké nápoje netrápia. Aká podlosť od premiéra. Každý kto má malé deti vie, že deti po vás vyžadujú sladené nápoje. A [...]

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.

SND, Slovenské národné divadlo

Nazval ich duchovnými bezdomovcami. Poprední umelci žiadajú od Fica ospravedlnenie

30.04.2024 18:40

Ak požadujete slušnosť, začnite ako premiér od seba. Vyzývame Vás, ospravedlňte sa,“ adresovali umelci Ficovi.

česko, nemocnica, covid, koronavírus

Ďalšie zadlžovanie nemocníc: Poslanci Úradu pred dohľad novú kompetenciu neschválili

30.04.2024 18:10

Do parlamentu novelu predložili opoziční poslanci Jana Bittó Cigániková a Tomáš Szalay zo strany SaS.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 138525x
Priemerná čítanosť článkov: 2430x

Autor blogu