Založ si blog

Fico sa chystá orabovať rodiny s deťmi

Už sa nevedel dočkať, aby sa skončili voľby prezidenta a okamžite zaútočil na tých najbezbrannejších. Rozhodol sa zodvihnúť dane na sladené nápoje. Prečo? Pretože to je nápoj, ktorý jeho priaznivci nepijú. Tí pijú borovičku a tak ich dane na sladké nápoje netrápia.

Doba sladkostí sa skončila. / Zdroj: Bing Image Creator

Aká podlosť od premiéra. Každý kto má malé deti vie, že deti po vás vyžadujú sladené nápoje. A rodičia sú pred tými sladučkými anjelikmi bezbranní a musia im to kupovať. A čo im teraz budú odpovedať? Nemôžeme si to dovoliť, lebo fľaška tvojho džúsiku stojí 2x toľko? A ukážu na Fica a povedia, že keď budú dospelí a ešte náhodou uvidia toho hnusného ujka, tak že ho za žiadnych okolností nemajú voliť? Božie mlyny melú pomaly, ale toto by už bolo ako v spomalenom zábere.

Fico bol pripravený na nejakú lotrovinu, keď ho minulý týždeň okašľali všetci veľvyslanci a na Slavíne stál len s hŕbou Putinovych sluhov. Ešte aj maďarský veľvyslanec sa kamsi vyparil. Určite vie, že mladí ľudia ho majú prekuknutého a nikdy by chlapa, ktorý študoval komunistickú ideológiu priamo v jej centre, v Moskve, nevolili. Ktovie, koľkokrát sa bol pozerať na zohavenú mŕtvolu Lenina v mauzóleu, aby pochopil techniky toho komunistického lotra. Určite to nebolo len raz.

A teraz tú techniku vytiahol. Namiesto aby jeho rozhadzovanie zaplatili opilci, ktorých je v jeho okolí neúrekom, hodil to na mladé rodiny. Však počkajte, ja si to s vami vybavím. A ten komentár k tomu, to je vyslovene úbohosť. Tomu zdôvodneniu môžu uveriť naozaj len borovičkári.

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24.04.2024

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. [...]

Tak aj Jasmina Alagič sa rozplakala pre peniaze

11.04.2024

Človek by si myslel, že tento týždeň nás už nič horšie ako vulgarizmy a vyhrážky, prednášané lámavou slovenčinou, od Atillu Végha nepostretne, ale opak je pravdou. Vyplakať sa na Internet prišla aj Jasmina Alagič. Dôvod je rovnaký, prišla vraj kvôli Pellegrinimu o peniaze. V jej prípade to ale boli virtuálne peniaze, pretože žiadnu zmluvu nemala a rakúska firma len [...]

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 139955x
Priemerná čítanosť článkov: 2413x

Autor blogu