Založ si blog

Fico sa chystá orabovať rodiny s deťmi

Už sa nevedel dočkať, aby sa skončili voľby prezidenta a okamžite zaútočil na tých najbezbrannejších. Rozhodol sa zodvihnúť dane na sladené nápoje. Prečo? Pretože to je nápoj, ktorý jeho priaznivci nepijú. Tí pijú borovičku a tak ich dane na sladké nápoje netrápia.

Doba sladkostí sa skončila. / Zdroj: Bing Image Creator

Aká podlosť od premiéra. Každý kto má malé deti vie, že deti po vás vyžadujú sladené nápoje. A rodičia sú pred tými sladučkými anjelikmi bezbranní a musia im to kupovať. A čo im teraz budú odpovedať? Nemôžeme si to dovoliť, lebo fľaška tvojho džúsiku stojí 2x toľko? A ukážu na Fica a povedia, že keď budú dospelí a ešte náhodou uvidia toho hnusného ujka, tak že ho za žiadnych okolností nemajú voliť? Božie mlyny melú pomaly, ale toto by už bolo ako v spomalenom zábere.

Fico bol pripravený na nejakú lotrovinu, keď ho minulý týždeň okašľali všetci veľvyslanci a na Slavíne stál len s hŕbou Putinovych sluhov. Ešte aj maďarský veľvyslanec sa kamsi vyparil. Určite vie, že mladí ľudia ho majú prekuknutého a nikdy by chlapa, ktorý študoval komunistickú ideológiu priamo v jej centre, v Moskve, nevolili. Ktovie, koľkokrát sa bol pozerať na zohavenú mŕtvolu Lenina v mauzóleu, aby pochopil techniky toho komunistického lotra. Určite to nebolo len raz.

A teraz tú techniku vytiahol. Namiesto aby jeho rozhadzovanie zaplatili opilci, ktorých je v jeho okolí neúrekom, hodil to na mladé rodiny. Však počkajte, ja si to s vami vybavím. A ten komentár k tomu, to je vyslovene úbohosť. Tomu zdôvodneniu môžu uveriť naozaj len borovičkári.

Prečo stoja mužíci vo fronte na bezcenný dolár?

13.06.2024

Oddnes sa začali mužíci v Rusku húfne stavať do radu pred bankami v nádeji, že si odtiaľ uchmatnú ešte nejaké posledné doláre. A stačilo na to tak málo. Iba sa ich burza a clearingové centrum ocitlo na americkom sankčnom zozname. Konanie mužíkov je nepochopiteľné, pretože takto doslova torpédujú mimoriadne cenný zlatý rubeľ. Okrem toho akosi pozabudli na to, že už od [...]

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 149124x
Priemerná čítanosť článkov: 2445x

Autor blogu