Založ si blog

Mladý Kaliňák porušil všetky zločinecké pravidlá

Dnes mladých v škole skoro nič nenaučia a mladý Kaliňák je krásnym príkladom tohoto úpadku. Chcel sa hrať na veľkého šéfa a zabudol na základné pravidlá opatrnosti. V priamom prenose sa vyhrážal novinárom, že si ich dá prelustrovať cez Pavla Gašpara. To je ten chlap, ktorý mal šéfovať SIS a aj keď nešéfuje, koalícia ho pochybnými právnickými kľučkami v podstate šéfom urobila.

Na čo sme to teba hustili tie pravidlá? / Zdroj: Bing Image Creator

Mladý Kaliňák bol zúrivý, lebo česká tajná služba vyjadrila podozrenie, že je platený rusmi. Objavil sa na zozname, kde sú samí proruskí idioti a novinári sa ho pýtali na to, či od fiktívnej ruskej firmy nezobral náhodou aj nejaké zlaté ruble. A tak sa rozhodol ukázať novinárom, že je veľkým šéfom a natliachal pred kamerou toľko sprostostí, že sa jeho duchovní učitelia museli za hlavy chytať.

Je pravdepodobne prvým politikom na Slovensku, ktorý bez mihnutia oka priznal, že chce zneužívať SIS. Ostatní aspoň ako-tak dodržiavali nepísané pravidlá zločincov, ale tento čerstvo vyrastený malý šéf to asi nechápe. Preto mu zhrnieme základné pravidlá zločincov, ktoré by mal dodržiavať, ak nechce celý život hrať len malého šéfa.

  • Ak sa niekomu vyhrážame, nerobíme to pred kamerou a mikrofónmi. Jedného dňa bude musieť vyhrážanie poprieť a to sa pri toľkých dôkazoch nedá.
  • Nikto nebude budúceho veľkého šéfa brať vážne, ak bude vyzerať ako decko. Namiesto Facebooku treba nejaký čas stráviť v posilovni. Ak máme odpor ku cvičeniu, ešte vždy sa môže človek vypásť po vzore Mariana Kočnera. Posledná možnosť v prípade mladého Kaliňáka odpadá, pretože nemá šancu byť úžasnou kočkou po vzore O-Ren Ishii, ktorej všetci zobú z ruky. Čiže ak chce vyzerať ako ten zúfalec z jej bandy, ktorý dostal mečom na zadok, tak na to má zatiaľ všetky predpoklady.
  • Nemôžeme sa vyhrážať ako decko tým, že nažalujeme väčšiemu šéfovi, ktorého otec je ešte väčší šéf a tak cez nich dosiahneme nejaké bu-bu-bu. Ako trápne sa potom tí dvaja musia cítiť? Nejakú minimálnu úctu k starším treba mať.
  • Ak chceme v budúcnosti čosi znamenať v politike, musíme sa naučiť držať hubu. Nie je v minulosti známy žiaden prípad politika, ktorý si púšťal hubu na špacír a potom aj čosi významnejšie dosiahol. Dobrým príkladom je v súčasnosti Peter Pellegrini. V diskusiách natrepal sprostosti o svojom bytíku, ceste lietadlom a ako nepomôže žiadnemu ohrozenému štátu v NATO a už sa naveky doma aj v zahraničí zapísal ako čierna ovca.

A ešte jedna malá poznámka na záver. Ak sa len vyhrážame a nie sme ochotní naozaj splniť svoje vyhrážky, skôr alebo neskôr ťa odhalia a potom si už len na smiech. Napríklad ako zostarnutý Putin, ktorý pokreslil už toľko červených čiar, že si z neho srandu robia aj v Kazachstane a všetkých tých zúfalých stredoázijských republikách, ktoré kedysi rusáci okupovali.

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24.04.2024

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. [...]

Tak aj Jasmina Alagič sa rozplakala pre peniaze

11.04.2024

Človek by si myslel, že tento týždeň nás už nič horšie ako vulgarizmy a vyhrážky, prednášané lámavou slovenčinou, od Atillu Végha nepostretne, ale opak je pravdou. Vyplakať sa na Internet prišla aj Jasmina Alagič. Dôvod je rovnaký, prišla vraj kvôli Pellegrinimu o peniaze. V jej prípade to ale boli virtuálne peniaze, pretože žiadnu zmluvu nemala a rakúska firma len [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:30

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 139530x
Priemerná čítanosť článkov: 2406x

Autor blogu