Založ si blog

Po výprasku Harabin svojim priaznivcom odkazuje…

Štefan Harabin nedokázal obhájiť svoje vymyslené víťazstvo z roku 2019 a potupne prehral. V návale emócií, premáhajúc plač, svojim voličom odkázal, že vedia, čo majú robiť. Zaujímavý odkaz. Ako si ho majú vyložiť voliči, ktorí sami seba pokladajú za pronárodnú elitu národa?

Viete, čo máte robiť! / Zdroj: Bing Image Creator

Keď zoberieme do úvahy vystupovanie Harabina a jeho verných, nájdeme v minulosti analógiu v Adolfovi Hitlerovi a jeho verných. Tiež sa tam hrali na elitu národa, boli akože pronárodní, čo si vysvetľovali tak, že tých nepronárodných posielali do plynu. Celkom trefné, čo poviete? Aj dnes vám pronárodný občan s radosťou odpovie, kto podľa neho patrí do plynu.

Ale to už odbiehame. Keď Adolf Hitler povedal svojim dôstojníkom, že vedia, čo majú robiť, pochopili to hneď. Zastrelili sa. Odkazuje to isté Harabin svojim priaznivcom, pretože ho nepodporili v dostatočnom množstve a dokonca ich prišlo ešte menej ako v roku 2019? To sotva. Takto by to možno pochopil akurát tak Huliak. Odkazuje im, aby v druhom kole podporili LGBTI? To sotva. Takto by to nepochopil už ani Huliak. Odkazuje im, že majú v druhom kole voliť Korčoka? To sotva. Tak by to už nepochopil ani samotný autor odkazu.

Takže ostáva jediná možnosť. Majú sa ísť od ľútosti sprášiť. To je jediné možné vysvetlenie odkazu, že vedia, čo majú robiť. Nepodporili ho a tak dostávajú trest. Majú sa sami potrestať množstvom alkoholu, aby sa na druhý deň plazili v mukách a preklínali deň, keď odmietli podporiť ich milovaného vodcu.

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24.04.2024

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. [...]

Tak aj Jasmina Alagič sa rozplakala pre peniaze

11.04.2024

Človek by si myslel, že tento týždeň nás už nič horšie ako vulgarizmy a vyhrážky, prednášané lámavou slovenčinou, od Atillu Végha nepostretne, ale opak je pravdou. Vyplakať sa na Internet prišla aj Jasmina Alagič. Dôvod je rovnaký, prišla vraj kvôli Pellegrinimu o peniaze. V jej prípade to ale boli virtuálne peniaze, pretože žiadnu zmluvu nemala a rakúska firma len [...]

Bojovník Attila Végh sa vyplakal pre 30 strieborných

10.04.2024

Attila Végh je akýsi športovec, ktorý ovláda jedinú vec na svete. Mlátiť iných podobných silákov. Doteraz som si myslel, že to všetko robí z lásky k športu, nenávisti k iným lomidrevám a zadarmo, ale ukázalo sa, že je akosi priveľmi naviazaný na peniaze. A keď mu ich ktosi nedá, tak sa o tom hneď začne vychvaľovať. Alebo vyplakávať? Zdá sa, že je tento bijec silno [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 138258x
Priemerná čítanosť článkov: 2426x

Autor blogu