Založ si blog

Ako Eduard Chmelár prispieva k rastu nášho HDP

Mnohí z vás by povedali, že keď Róbert Fico urobil z Eduarda Chmelára svojho poradcu, že len zamestnal ďalšieho darmožráča. Ale to je veľmi zjednodušené vysvetlenie. Obaja muži sa v skutočnosti podujali na neľahkú úlohu. HDP je na tom čoraz horšie a horšie a tak potrebuje finančný stimul. A tým stimulom neodškriepiteľne mzda Eduarda Chmelára je.

Čiže ako zvýši mzda Eduarda Chmelára HDP? Veľmi jednoducho. Mzda sa započíta do HDP a tým ho zdvihne. Sami uznáte, že poradca premiéra nemôže pracovať za nejaké drobné a že jeho mzda bude oprávnene vyššia ako mzda ktoréhokoľvek závistlivca. A teda aj jeho vplyv na HDP bude vyšší.

Konečne vieme ako skrotiť HDP. / Zdroj: Bing Image Creator

Aj keď výraz „pracovať“ je možno v tomto prípade nadnesený. Upresnime to ako, že nebude hnusne písať o premiérovi a hnusne bude písať o jeho nepriateľoch. A okrem toho ešte bude písať pre Infovojnu, alebo jej len poskytovať rozhovory. To úplne stačí. Aj keby nerobil nič, HDP nám zdvihol a za to mu patrí nekonečná vďačnosť.

Ale aby sme ho príliš nevychválil a nespyšnel nám, doplňme, že nie je jediným čarodejníkom s HDP na svete. HDP dokázal zdvihnúť aj Matovič, keď nakupoval milióny antigénových testov, alebo aj Vladimír Putin, ktorý repasuje jeden hrdzavý tank za druhým a tak tiež krásne dvíha HDP. A neplačte mi tu, že z týchto akcií sa nijako životná úroveň v daných krajinách nezdvihne. Minimálne Eduardovi sa tá úroveň zdvihla. A on si drobnú odmenu za svoj príspevok k HDP zaslúži.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144466x
Priemerná čítanosť článkov: 2408x

Autor blogu