Založ si blog

Huliak odhalil tajomstvo veterných elektrární. Zabijú vás na 100 metrov.

Huliak odhalil tajomstvo. Veterné elektrárne sa nestavajú preto, aby sme z nich mali elektrinu. Ich skutočným zmyslom je niečo iné, omnoho horšie. Tie elektrárne rozsievajú smrť. Znie to ako blúznenie šialenca, ale on to naozaj povedal. Preto najprv nechajme prehovoriť slovenského odborníka na výrobu elektriny z vetra.

Čo mám tie informácie v kufríku, 1250 km/h. To je aerodynamický tresk, čo vzniká na koncoch listov tých vrtúľ. Z toho keď odletí ľad, v okruhu 300 metrov okolo vrtule vás zabije. A keď je zase bezvetrie, umele ich elektromotorom roztáčajú, aby budili dojem, že vyrábajú elektrinu.

Huliak z jeho vlastných úst.
Ja som na to prišiel, prečo stavajú tie prekliate veterné elektrárne. To sú stroje smrti. / Zdroj: Bing Image Creator

Ten jeho prejav som skrátil a odstránil som z neho habkanie, ale to čo tam boli rozoznateľné slová, tie sú tam presne tak, ako to chlap povedal. Klepkáte si významne prstom na čelo? Poviete si, však to možno tým bude, že je z Očovej, ale pochybnosti vo vás ostávajú. Nie každý môže byť bystrý, ale asi v tejto koalícii ťažko nájdeme človeka, ktorému by to myslelo menej. A asi aj v Očovej budete márne hľadať niekoho, kto by ho výraznejšie podliezol, ale zase na druhej strane, keď si z neho spravili starostu, možno je to v tej Očovej naozaj zlé.

A to v SNS pôvodne chceli, aby bol ministrom životného prostredia. Dokážete si predstaviť zasadanie vlády, kde by tento človek vypúšťal z úst tieto sprostosti? Koľko by trvalo, kým by sa tí múdrejší ministri, napríklad Drucker alebo Raši, začali smiať? A keby nebodaj vycestoval niekde do zahraničia, to by sa nám na ňom bavil celý svet, podobne ako na Matovičovi s tou jeho špeciálnou angličtinou.

Ale možno okolie Očovej je posiate mŕtvolami ľudí okolo veterných elektrární a hovorí z vlastnej skúsenosti. A možno aj on má ten elektromotor, ktorým v bezvetrí roztáčajú vrtule, aby budili dojem, že vyrábajú elektrinu. A hovorí z vlastnej skúsenosti.

Ak je tu niekto z okolia, môžete ísť skontrolovať danú lokalitu, koľko tam na poliach leží nebožtíkov? Robte fotky, filmujte. A potom nás všetkých informujte, len si dajte pozor, lebo do 300 metrov od vrtule vás to môže zabiť. Tak hovorí znalec, ktorý sa v tom vyzná.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144465x
Priemerná čítanosť článkov: 2408x

Autor blogu