Založ si blog

Ministerka kultúry už nechce byť spájaná len s pimprlíkmi

Ministerka kultúry sa prvé týždne vo funkcii venovala odhaľovaniu pimprlíkov na chodbách Slovenského rozhlasu. Správne položila otázku, že čo má na to odpovedať malému dieťaťu, ktoré tou chodbou dovlečie k pimprlíkovému obrazu? Potom musela kadejakému novinárovi vysvetľovať, čo má všetko za problémy s inváziou pimprlíkov. Nečudo, že si ju ľudia zaškatuľkovali ako tú, ktorá má niečo proti pimrlíkom.

A tak sa rozhodla ministerka tento mediálny obraz prekryť niečím novým, čo by ju posunulo na úplne inú úroveň. Vymyslela, že keď predchádzajúca ministerka ako svoj jediný čin zakázala kultúrnu spoluprácu s Ruskom a Bieloruskom, že skúsi zase túto spoluprácu obnoviť. Pretože ona nechce ísť cestou dekadentného západného umenia, ale cestou pokroku a spolupráce. Odteraz už žiadne pimprlíky, rozhodne nie tie virtuálne, na ktoré napríklad podľa toho úsmevu určite myslí Mona Lisa. Táto doba sa už skončila a prídu sem skutoční umelci.

Tak toto rozhodne nie. Veď ta myslí len na … / Zdroj: Bing Image Creator

Napríklad také Весёлые ребята, tí by mali úspech. Dakedy dávno sa dostali aj do Lucerny. Bohužiaľ bohapusté pitie ich pripravilo o hlas, priaznivcov aj posledné zvyšky rozumu a tak týchto musíme škrtnúť.

Čo taká А́лла Бори́совна Пугачёва? Dobrý hlas. Dokonca jej kedysi fandil aj sám Putin. Lenže potom ho označila za kreténa a ich priateľstvo sa skončilo. Keby sem napochodovala, Putinova nevraživosť by sa mohla preniesť aj na ministerku. Radšej ju škrtáme.

Čo tak ten rapper s ponožkou na penise? Smola. Toľko ju nosil, až sa mu to vypomstilo a mašíroval na frontu. Takže ostávajú len Alexandrovovci. Mužný kolektív, hrdé pohľady a propaganda ruskej armády. To by sa mohlo páčiť. Len či ich ten mužský kolektív zase veľmi neprovokuje a vo voľnom čase okrem nacvičovania spevu neholdujú aj nejakej neresti? To by sa zase nemuselo páčiť Dankovi, ktorý homosexuálov neznáša. Radšej nie, okrem toho na fronte treba každú ruku a nohu a tak sa už možno skrúcajú pod taktovkou klastrovej munície a nemajú čas na umenie.

Dobre, zdá sa, že z Ruska sem žiaden umelec tak skoro nepríde. Musíme na to ísť naopak. Vyšleme našich umelcov do Ruska. Ale nie tých dekadentných, čo na ministerku zazerajú. Veď SNS má svojich estrádnych umelcov, ktorí týchto nahradia ľavou zadnou. Je ich tam toľko, že ani neviem, kde začať. Viete čo? V komentároch pod článkom navrhnite, ktorí umelci zo SNS sú dostatočne ideologicky zrelí, aby mohli vykročiť touto neľahkou cestou a stať sa ambasádormi umeleckej spolupráce medzi nami a východom.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

vláda, ministri, bezpečnostná rada

Vláda musí naďalej plniť svoj program, zhodla sa koaličná rada

20.05.2024 18:29, aktualizované: 19:08

Vláda musí naďalej plniť svoje programové vyhlásenie v tempe, ktoré nastavil premiér Fico, oznámil Smer.

874746096

Mäsiar z Teheránu? A či o mŕtvych len v dobrom?

20.05.2024 17:50

Náhly skon iránskeho prezidenta spôsobil hlavybôl v mnohých metropolách. Treba kondolovať totalitnému režimu? Alebo ani majestát smrti nezahľadí hriechy zosnulého?

maďarsko, loď, komárom, Heidelberg

Maďarská polícia zadržala slovenského kapitána lode, ktorá bola účastníkom tragickej nehody na Dunaji

20.05.2024 17:19

Pri nehode zahynuli dve osoby, jedna sa zranila a po piatich nezvestných pokračuje intenzívne pátranie.

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144731x
Priemerná čítanosť článkov: 2412x

Autor blogu