Založ si blog

Pripravuje Šutaj Eštok Dankovu mediálnu popravu?

To čo sa zdalo ešte pred pár dňami nemožné, dnes sa stáva realitou. Z Dankovej nočnej jazdy existuje viacero videí a zdá sa, že Šutaj Eštok chce vyraziť do útoku a zverejniť ich. Bude to definitívny Dankov koniec?

Bude to koniec vodcu strany, ktorý nedokáže ani hodnoverne klamať? / Zdroj: Bing Image Creator

Určite si pamätáte, ako sa Danko v posledných týždňoch opovržlivo vyjadroval o Petrovi Pellegrínim. Ten chlap zjavne nemá homosexuálov rád. A rovnako nemá rád politikov, ktorí sú od neho populárnejší. Čo v jeho prípade znamená, že podľa tohto merítka nemá rád nikoho, okrem Matoviča. Ale toho zase aj napriek tomu, že je na absolútnom chvoste primitívnosti a ďaleko za Dankom, nemá rád aj tak.

Pellegríni má svojho ministra Eštoka, ktorý si doteraz len vybavoval účty s ľuďmi v polícii. Ale pozorne sledoval situáciu a teraz sa mu naskytla príležitosť. Povedal, že majú dosť videí z havárie a že ešte nejaké zoženú. A že máme ešte počkať 24 hodín, kým to spracujú. Je jasné, že výsledné video bude Danka ukazovať ako poriadneho lotra. Chcú zmapovať jeho celú cestu z pravdepodobného bodu popíjania k zničenému semaforu a potom po olejovej stope k jeho garáži.

A potom, keď bude vyzerať ako usvedčený klamár, neostane mu už nič iné, ako sa mediálne znemožniť svojim neobratným jazykom. Lebo Danko určite na svoju obranu povie poriadnu hlúposť. Zjavne to, že Fico Danka označil za chlapa z ľudu, ktorému sa stalo to, čo všetkým ostatným a útek nie je žiadny problém, nie je pre Hlas smerodajné. Vycítili, že jednou ranou odstrelia nenávideného politika a Ficovi tiež jednu švihnú do tváre.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

Cyclon, ruská raketová loď, čiernomorská flotila, Sevastopoľ

Ďalšia ničivá smršť rakiet ATACMS: Poslali ku dnu ruskú raketovú loď Cyklón

20.05.2024 15:43

Podľa informácií na Sevastopoľ zaútočilo najmenej 12 rakiet ATACMS. Deväť z nich bolo zostrelených. Len tri zasiahli prístav.

Voľby 24, Michal Šimečka, Ivan Korčok, štáb

Šimečka pre Pravdu: Spojiť sa musíme všetci. Čaputová nateraz okrúhly stôl zrušila, ako bude pokračovať NR SR?

20.05.2024 15:40

Stretnutie malo podľa Šimečku ukázať, že aj napriek rozdielnym politickým názorom dokážu viesť politickú súťaž slušne a bez nenávisti.

Pellegrini, Čaputová, atentát, vyhlásenie

Čaputová: Stretnutie lídrov parlamentných strán nebude

20.05.2024 15:06

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu a rešpektuje, že si to vyžaduje nielen čas, ale aj trpezlivosť.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144703x
Priemerná čítanosť článkov: 2412x

Autor blogu