Založ si blog

Putin a jeho stôl sa chcú zapísať do Guinnessovej knihy rekordov

Putin sa jedného dňa rozhodol, že sa musí presláviť na celom svete. Ale na vylovenie 1000 amfor sa už cítil slabý, zápas s tigricou doteraz cítil v zadku, kam ho drzé zvieratko nakopalo a KGB pod jeho vedením by nikdy neprekonalo Stalinov rekord.

Ale predsa ho osvietilo a dal si vyrobiť ten najväčší stôl na svete. K nemu dal pristavať obrovskú halu, aby sa tá opacha mala kde schovať. A potom sa už len chichúňal, keď za tým stolom sedel a tešil sa, ako jeho okolie odpadne od prekvapenia. Ale potom si spomenul, že je stále v platnosti ten týždňový príkaz na karanténu pre každého, kto by sa na neho chcel z blízkosti päťdesiat metrov pozrieť a tak narýchlo musel príkaz zmeniť na päťdňový.

Za stolom. / Zdroj: Bing Image Creator

Kým čakal na prvého návštevníka, napísal dlhý list priamo do Guinnessovej knihy rekordov a tešil sa na ich reakciu a list, v ktorom mu oznámia, že len on jediný je majiteľom najväčšieho stola na svete. List o dva dni naozaj prišiel a Putin si ho nedočkavo za stolom otvoril. V liste bolo toto:

Drahý Putin.

Teší nás váš záujem o naše služby, ale dovoľujeme si vás upozorniť na fakt, že posledných desať rekordérov a majiteľov najväčších stolov na svete v našej knihe sa volá Putin. Nevidíme zmysel v tom, aby sme do toho zoznamu pridávali ešte jedného.

To naozaj nemáte čo robiť a mrháte našim časom namiesto toho, aby ste urobili niečo užitočné. Skúste sa nad sebou zamyslieť, či namiesto otravovania druhých ľudí nezoberiete do hrsti tú vec, ktorá leží na stole a neskúsite sa zahrať radšej s ňou?

S úctou, team z Guinnessovej knihy rekordov

Putin sa zachmúril. Sedel zhrbený za svojim obrovským stolom a uprel zrak na tú vec na stole. Z diaľky pôsobil ako starec, na ktorého v podsvetí už niekto netrpezlivo čaká. Zamyslene sa za onou vecou načiahol a premýšľal, čo presne mali tí ľudia na mysli.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Pellegrini, Čaputová, atentát, vyhlásenie

Čaputová: Stretnutie lídrov parlamentných strán nebude

20.05.2024 15:06

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu a rešpektuje, že si to vyžaduje nielen čas, ale aj trpezlivosť.

Univerzitná nemocnica Martin

Projekt novej martinskej nemocnice za takmer 400 miliónov má staviteľa. Najlacnejšiu ponuku vylúčili

20.05.2024 14:20

Hrubá stavba nemocnice má byť hotová v roku 2026.

juraj c. strelec

Hamran: Uniknuté video s atentátnikom natočil príslušník úradu pre ochranu ústavných činiteľov a posunul ho nadriadeným

20.05.2024 14:06

Na videu útočník na obvodom oddelení polície a hovorí o svojom názore na politiku.

Netanjahu

Hlavný prokurátor medzinárodného súdu požiadal o zatykače na Netanjahua a lídrov Hamasu

20.05.2024 13:56, aktualizované: 15:01

Hlavný prokurátor ICC oznámil, že požiadal o vydanie zatykačov na lídrov palestínskeho radikálneho hnutia Hamas a Izraela.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144692x
Priemerná čítanosť článkov: 2412x

Autor blogu