Založ si blog

Rozzúrený Trump dostal ďalšiu pokutu za urážlivé reči

Bolo jasné, že sa neudrží na uzde a bude robiť to, čo mu súd zakázal. Mal hlúpe poznámky o ďalšom súdnom úradníkovi a tak to sudca ocenil novou pokutou, teraz už na 10 000 dolárov. Zhrňme si jeho pokuty za posledné dni:

Tretiu pokutu už asi nedostane, sudca mu už za ďalšie prehrešky prisľúbil basu. Asi len domácu, ale aj to sa ráta. Je vidno, že je Trump nervózny, keď sa jeho bývalí komplici priznávajú ako na bežiacom páse a tak chrlí nenávisť všade naokolo. Prípadov je veľa, začína v tom byť trošku zmätok, ale tieto pokuty dostáva za súdny proces s podvodmi pri oceňovaní nehnuteľností, kde už v podstate čaká len na výsledok, že koľko za to vyfasuje.

Zúrivosť v očiach, strach v trenkách. / Zdroj: Bing Image Creator

Jeho komplici sa priznávajú v inom súdnom procese, kde sa riešia tie jeho hlasy voličov, ktorých mu mali komplici vyčarovať. Čo je ešte vážnejší zločin, ako jeho podvody s nehnuteľnosťami. V tomto prípade sa mu za posledných pár dní priznali títo:

Čím viac priznaných, tým väčšia zúrivosť v Trumpových očiach. Hľadá, na koho by to hodil, ale jeho komplici sa snažia z toho vycúvať s nízkymi trestami a prísľubom prezradiť všetko, čo vedia o hlavnom organizátorovi. Už sa mu to kráti a po Vianociach zistí, ako sa žije vo väzenskej cele.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144543x
Priemerná čítanosť článkov: 2409x

Autor blogu