Založ si blog

Danko zase pokorne sklopil uši

To bolo zase rečí o tom, aký je Huliak nepostrádateľný pre koalíciu a ako sa budú všetci mlátiť za jeho blaho. A ako to skončilo? Nikto sa za neho nemláti. Ani Danko sa už za neho nemláti. Sklopil uši a podľa doporučenia mocnejšieho koňa dal nové meno na stôl.

V tejto hre hrajú väčšie zvieratá ako Danko. / Zdroj: Bing Image Creator

Aby ale nevyzeral tak hlúpo, o čo viac prehral, o to viac rečnil, aký je on pre koalíciu nepostrádateľný a ako len vďaka nemu všetko dobre dopadlo. Lenže, rečnil len on a jeho dvoch spolukoaličníkov ani len nenapadlo, aby vyliezli pred novinárov a potvrdili jeho verziu.

To čo predniesol, bola len jeho teória a podľa úškrnov novinárov, ktorí to počúvali, sa mohol dovtípiť, že jeho historku berú len ako spestrenie počas čakania na to, čo zase tresne Matovič. Musí si zvykať, že v tejto hre je len taký malý koník, ktorého tie väčšie kone, ktoré majú všetky tromfy v rukách, budú len trpieť pri sebe.

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24.04.2024

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. [...]

Protest vo Varšava, Poľsko, demonštrácia

Preč s Green Dealom: Vo Varšave protestujú desaťtisíce ľudí proti klimatickej politike

10.05.2024 13:58

Protestný pochod, ktorý sa začal na námestí pri Kráľovskom zámku, sa koná pod heslom "Preč so Zelenou dohodou pre Európu"

medved

Expert Haring kritizuje video z Očovej: Medveďa autom zatlačili do dediny. Nehorázne

10.05.2024 12:58

„Napriek tomu, že je to malý medveď, má zuby a pazúry, mohol by niekoho zraniť,“ dodal.

húfnica BIA, delostrelecký systém, 155 mm

Slovenské zbrane vzbudili v Malajzii záujem, húfnica je vo finále: Kaliňák ju prišiel podporiť

10.05.2024 12:45

Hlavný bojový tank Malajzie nesie zbraňový systém, ktorý pochádza z Dubnice nad Váhom.

Európsky parlament / Europarlament /

Sondáž predikuje účasť v eurovoľbách na úrovni 40 %, ochotných prísť je 62 % Slovákov

10.05.2024 12:05

Naopak, určite by sa eurovolieb nezúčastnilo deväť percent opýtaných a skôr nie ďalších 15 %.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 59
Celková čítanosť: 141482x
Priemerná čítanosť článkov: 2398x

Autor blogu