Založ si blog

Ako Putinovi predstavili nový supertank T-34-2023

Rok 2023. V Sovietskom zväze, niekedy nesprávne nazývanom Rusko, sa v tajnom vojenskom výskumnom ústave konajú intenzívne práce na vývoji nového tanku. V tejto dobe sú všetky západné tanky poháňané benzínovými alebo naftovými motormi, ktoré sú však náchylné na zapálenie a majú obmedzený dojazd. A západ tej nafty už veľa mať nebude. V zime roku 2022 dostali riadnu príučku, keď z nedostatku nafty a jedla doma hltali svojich škrečkov. Konštruktéri sovietskeho tanku T-34-2023 sa rozhodli použiť parný stroj. Parný stroj má oproti benzínovému motoru niekoľko výhod: je odolnejší, má väčší dojazd a je menej náchylný na poruchy.

T-34-2023 v plnej paráde. Dymiace monštrum útočí na nepriateľa! / Foto: Bing Image Creator

Parný stroj T-34-2023 je revolučným vynálezom. Je to najvýkonnejší parný stroj na svete. Má výkon 1000 koní, čo je oveľa viac ako stroje Newcomenovho typu. Parný stroj T-34-2023 je tiež veľmi kompaktný, vývojári sa vpratali do 80 ton, čo umožňuje tanku byť ľahší a obratnejší.

Ruská armáda je z nového tanku nadšená. Tank T-34-2023 je oveľa výkonnejší ako akékoľvek iné tanky na svete. Ruská armáda ho bude používať na boj proti nepriateľským jednotkám na východnom fronte. Tank T-34-2023 bude mať obrovské úspechy. Pomôže sovietskej armáde odraziť nepriateľskú inváziu a postupovať dopredu. Okrem toho, dym z komína tank neustále maskuje pred očami nepriateľa. Neviete si predstaviť to zdesenie, keď sa na nich vyrúti stovka dymiacich opách a zaženie ich naspäť na dekadentný západ.

Ruský prezident je hrdý na svojich geniálnych konštruktérov. Ponúka im za odmenu ročnú dovolenku na Sibíri. Konštruktéri sú prekvapení, ale ponuku s radosťou prijímajú. Na Sibíri v gulagu sa môžu kochať nádhernou prírodou a oddýchnuť si od náročnej práce.

Školáci z Murmanska zložili pieseň o tanku T-34-2023 a tá sa rýchlo šíri po celej krajine. Pieseň chváli výkon tanku a jeho úlohu v boji proti nepriateľovi. Pieseň sa stáva populárnou aj medzi nemeckými a poľskými žoldniermi, ktorí ju často počujú z rádií sovietskych vojakov.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

Cyclon, ruská raketová loď, čiernomorská flotila, Sevastopoľ

Ďalšia ničivá smršť rakiet ATACMS: Poslali ku dnu ruskú raketovú loď Cyklón

20.05.2024 15:43

Podľa informácií na Sevastopoľ zaútočilo najmenej 12 rakiet ATACMS. Deväť z nich bolo zostrelených. Len tri zasiahli prístav.

Voľby 24, Michal Šimečka, Ivan Korčok, štáb

Šimečka pre Pravdu: Spojiť sa musíme všetci. Čaputová nateraz okrúhly stôl zrušila, ako bude pokračovať NR SR?

20.05.2024 15:40

Stretnutie malo podľa Šimečku ukázať, že aj napriek rozdielnym politickým názorom dokážu viesť politickú súťaž slušne a bez nenávisti.

čaputová, kaliňák

Čaputová sa stretla s Kaliňákom. Na návštevu za Ficom zatiaľ nevycestuje

20.05.2024 15:06, aktualizované: 16:30

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144711x
Priemerná čítanosť článkov: 2412x

Autor blogu