Založ si blog

Matovič s Kaliňakom majú právo rozmlátiť si navzájom ciferník

Dnešné nudné dopoludnie nám spestrili dvaja zúriví kohúti, ktorí sa na seba vrhli. Najprv padali obvinenia, neskôr nadávky a na záver sa objavili kopance a údery päsťou. Celkom pekne sa to začalo, a keď boli v najlepšom, polícia ich zastavila. Ale prečo? Pár krvavých šrámov by žiadnemu z nich neublížilo.

Matovič s Kaliňákom si vysvetľujú, kto je väčší gauner. / Foto: Bing Image Creator

Aký je to rozdiel voči mušketierskym časom, kedy mali ľudia istotu, že to bude mať nadránom dohru v neďalekom lesíku, kam obaja aktéri, potúžení alkoholom, prídu a skrížia svoje kordy a budú sa ťať hlava-nehlava, kým jeden z nich neklesne k zemi.

V dvadsiatom prvom storočí už nežiadame, aby nevyhnutne klesli k zemi, ale politici by mali mať právo, aby soft formu tohto súboja mohli absolvovať. Pochopiteľne pod dohľadom kamier a za jasne definovaných podmienok. Čiže bez hryzenia (to robia len zvieratá), ale prečo im napríklad nedať na ruky povrazy, tie omočiť v lepidle a potom nech si takto pripravené zbrane vylepšia v mise s nasypanou kukuricou na pukance a môžu sa pustiť do seba.

Emócie by pekne vypustili, uľavilo by sa im a keď by sa skľudnili, mohli by si padnúť do náruče a zo zvyšku kukurice narobiť pukance.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Strach, hnev, beznádej, úzkosť. Odborníci radia, ako zvládnuť pocity po atentáte na premiéra

17.05.2024 13:36

Zdrojom stresu a znepokojenia môže byť aj sústavné sledovanie správ, verejných vyjadrení alebo diskusií na sociálnych sieťach.

Lebanon Israel Palestinians

Izrael útočil na oblasti na juhu Libanonu

17.05.2024 13:11

Libanonské šiitske hnutie Hizballáh v posledných dňoch vystupňovalo svoje útoky v pohraničných oblastiach.

heroín

„Matka roka“. S dvomi deťmi v aute prevážala takmer 6000 dávok heroínu

17.05.2024 12:23

Jana A. z Nitry smerovala z Kosova cez Slovensko do Česka.

búrky, počasie, houston, texas

Juh USA zasiahli búrky s vetrom o sile hurikánu, Houston hlási už štyroch mŕtvych

17.05.2024 12:15

Vietor o sile hurikánu narobil mnoho škôd, státisíce ľudí zostali bez elektriny.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144263x
Priemerná čítanosť článkov: 2404x

Autor blogu