Založ si blog

Po výprasku Harabin svojim priaznivcom odkazuje…

Štefan Harabin nedokázal obhájiť svoje vymyslené víťazstvo z roku 2019 a potupne prehral. V návale emócií, premáhajúc plač, svojim voličom odkázal, že vedia, čo majú robiť. Zaujímavý odkaz. Ako si ho majú vyložiť voliči, ktorí sami seba pokladajú za pronárodnú elitu národa?

Viete, čo máte robiť! / Zdroj: Bing Image Creator

Keď zoberieme do úvahy vystupovanie Harabina a jeho verných, nájdeme v minulosti analógiu v Adolfovi Hitlerovi a jeho verných. Tiež sa tam hrali na elitu národa, boli akože pronárodní, čo si vysvetľovali tak, že tých nepronárodných posielali do plynu. Celkom trefné, čo poviete? Aj dnes vám pronárodný občan s radosťou odpovie, kto podľa neho patrí do plynu.

Ale to už odbiehame. Keď Adolf Hitler povedal svojim dôstojníkom, že vedia, čo majú robiť, pochopili to hneď. Zastrelili sa. Odkazuje to isté Harabin svojim priaznivcom, pretože ho nepodporili v dostatočnom množstve a dokonca ich prišlo ešte menej ako v roku 2019? To sotva. Takto by to možno pochopil akurát tak Huliak. Odkazuje im, aby v druhom kole podporili LGBTI? To sotva. Takto by to nepochopil už ani Huliak. Odkazuje im, že majú v druhom kole voliť Korčoka? To sotva. Tak by to už nepochopil ani samotný autor odkazu.

Takže ostáva jediná možnosť. Majú sa ísť od ľútosti sprášiť. To je jediné možné vysvetlenie odkazu, že vedia, čo majú robiť. Nepodporili ho a tak dostávajú trest. Majú sa sami potrestať množstvom alkoholu, aby sa na druhý deň plazili v mukách a preklínali deň, keď odmietli podporiť ich milovaného vodcu.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Japonsko / Koronavírus / Covid / Očkovanie / Seniori /

Japonskí seniori zomierajú doma a osamote, ročne ide o desaťtisíce prípadov

15.05.2024 08:56

Japonsko dlhodobo zápasí s problémom starnúcej populácie a nízkej pôrodnosti.

vojna na Ukrajine, výcvik vojakov, Charkov, národná garda

Rusi v Charkovskej oblasti spomalili útočné tempo, budujú nárazníkovú zónu

15.05.2024 08:30

Niekoľko ukrajinských vojenských predstaviteľov v utorok oznámilo, že sa situácia v oblasti pomaly stabilizuje, pripomína ISW.

boeing

Boeing môže byť stíhaný za dve veľké havárie z rokov 2018 a 2019

15.05.2024 06:30

Zahynulo pri nich dovedna 346 ľudí.

Kirjat Šmona / Izrael / Libanon /

Bidenova administratíva chystá pre Izrael novú zásielku zbraní za miliardu

15.05.2024 06:26

Zásielku ešte bude musieť odsúhlasiť Kongres.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 143887x
Priemerná čítanosť článkov: 2398x

Autor blogu