Založ si blog

Prezidentskí kandidáti sa poškriepili kvôli pipke

Prezidentské voľby by neboli prezidentskými voľbami, keby sa niektorí kandidáti medzi sebou nepoškriepili. Čakali by ste kadejaké vznešené národné témy, zmierenie, zlepšenie situácie ľudí, ale to týchto dvoch nezaujalo. Namiesto toho si navzájom závidia svoje pipky.

Dvaja sokovia riešia, koho pipka je lepšia. / Zdroj: Bing Image Creator

Tí dvaja sú Matovič a Danko a ich súboj sa odohral v parlamente. Pôvodne sa to začalo pri Dankovom výlete. Matovič ho obvinil, že bol v Dubaji s pipkou (naozaj má ako priateľku nejakú mladú missku). Danko ho poľutoval, že chápe, že si s pipkou Pavlínou už veľa srandy neužije. A potom sa odohralo ono asi päťminútové škriepenie dvoch sokov, ktorí voči sebe stáli ako naježené kohúty a predstavenie sa skončilo pri tabletkách pre Matoviča, ktorý záver odohral so zvýšeným preskakujúcim hlasom. Ale nakoniec neodpadol, aj keď podľa zverejneného videa sa zdalo, že nemá ďaleko do infarktu.

Nehľadajme teraz víťaza súboja, ale zamerajme sa na Matoviča. Keďže má zjavne staršiu pipku, musíme ho poučiť. Mal by predsa vedieť, že mobil, auto a pipka sa v pravidelných intervaloch vymieňa a nahrádza za mladší a modernejší model. Keby toto pravidlo dodržal, nemusel zúrivo stáť pred svojim protivníkom, ktorý sa mu otvorene chechtal. Ten pravidlo dodržal a preto mohol triumfovať so svojou pipkou. Dobrá práca a jedna nula pre Danka.

Nebuďme prísni na Pavla Gašpara. Ešte je len 3 dni špiónom.

06.09.2024

Robí sa okolo toho celá veda, že Gašpar napísal udanie na Šimečku a zabudol poriadne vymazať metadáta v súbore. Ale nik nie je neomylný. Je to vina Pellegríniho, že ho nevymenoval skôr za šéfa SIS. Nemal sa kedy naučiť, ako špióni zametajú stopy. Čo mal chudák robiť, keď sa prezident zašil a jeho vysnívané špiónske miesto viselo doslova vo vzduchu? Je pochopiteľné, [...]

Šialený inkvizítor v kockovanej košeli

20.08.2024

Šialencov sa v tejto sezóne dostalo do parlamentu dostatok a jeden z nich mal pocit, že sa o ňom prestalo písať. Tak si vyhliadol malú dedinku na východe a usporiadal tam svoje vlastné predstavenie počas akéhosi iného predstavenia. Zjavne chcel dostať po hube. Ale miestni obyvatelia ho prekvapujúco neovalili kyjakom a neodvliekli ho do lesa, aby sa tam o neho postarala divá zver. [...]

Vitalij Ezopov sa v Moskve udusil dusíkom. Nevedel otvoriť okno?

08.08.2024

V Rusku sa dôležití papaláši snažia byť originálni a už ich nebaví dookola vyskakovať cez okno. Vitalij Ezopov, generálny riaditeľ firmy Mastertel, ide v tomto smere príkladom. Nevyskočil z okna, ani sa nenapil odporného čaju. Hral sa s dusíkom a nakoniec bol úspešný. Stal sa pionierom na poli záhadných úmrtí vysokopostavených manažérov v Rusku v disciplíne [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 174708x
Priemerná čítanosť článkov: 2532x

Autor blogu