Založ si blog

Harabin demaskoval slizkosť Eduarda Chmelára

Po prehratých voľbách sa chcel Harabin dôstojné stiahnuť z verejného života. Nedostal však na to príležitosť. Eduard Chmelár na neho okamžite začal útočiť. Vraj by mal podporiť všetkými svojimi hlasmi Petra Pellegriniho, pretože tak sa vraj môže koalícia zachrániť. A aby toho nebolo málo, Chmelár začal naznačovať že vraj Harabin očakáva nejaké všimné, nejaké teplé miestečko za svoje hlasy.

O akom teplom miestečku to ten chlap trepe? / Zdroj: Bing Image Creator

V tej chvíli si už musel Harabin ťukať prstom po čele. Tak Chmelár, ktorý sám získal teplé miestečko u predsedu vlády, tvrdí že on potrebuje teplé miestečko. Správne sa spýtal, či on, ako bývalý predseda Najvyššieho súdu naozaj potrebuje nejaké pochybné miestečko v Mozambiku alebo v nejakom inom Tajtrlíkove?

Tu vidíme obrovský morálny rozdiel medzi obidvomi mužmi. Zatiaľ čo Harabin, hrdý Slovák, ktorý sa nebojí perzekúcií za svoje názory, stojí za každým jedným svojím slovom, slizký had Chmelár bez mihnutia oka spieva tak, ako mu nasype do misky jeho aktuálny vládca. Nemá problém v priebehu minúty zmeniť svoj názor a jeho názor rovná sa daj mi peniaze a ja poviem čo chceš.

Gimmi mór many. / Zdroj: Bing Image Cretaor

V tomto musíme s Harabinom súhlasiť. Čo si to ten chudák vôbec dovoľuje? Je za tým obyčajná závisť? Všetci si pamätáme, ako pred pár rokmi dopadol Chmelár v prezidentských voľbách. Získal 0,0 hlasov. Harabin ho porazil na celej čiare. A to takíto ľudia nezabúdajú. Svoju pomstu v sebe držia roky a čakajú na príležitosť, aby mohli vbodnúť svoje jedovaté žihadlo. Ich slizký jazyk bez milostí zraňuje ľudí, ktorí niečo dokázali. Našťastie Harabin vie, ako sa takýmto ľuďom postaviť a tak pekne nastavil Chmelárovi zrkadlo a odkázal mu: “Choď do pr-de-le!”

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24.04.2024

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. [...]

Tak aj Jasmina Alagič sa rozplakala pre peniaze

11.04.2024

Človek by si myslel, že tento týždeň nás už nič horšie ako vulgarizmy a vyhrážky, prednášané lámavou slovenčinou, od Atillu Végha nepostretne, ale opak je pravdou. Vyplakať sa na Internet prišla aj Jasmina Alagič. Dôvod je rovnaký, prišla vraj kvôli Pellegrinimu o peniaze. V jej prípade to ale boli virtuálne peniaze, pretože žiadnu zmluvu nemala a rakúska firma len [...]

Zuzana Dolinková

Poslanci začali mimoriadnu schôdzu, opozícia chce odvolať Dolinkovú

09.05.2024 18:09, aktualizované: 19:05

Ministerka podľa opozície nerieši problémy zdravotníctva.

Budova Gymnázia Andreja Sládkoviča v Banskej Bystrici

Kedy sa to skončí? Pre bombovú hrozbu evakuovali ďalšie školy

09.05.2024 16:09

Na dvoch stredných školách muselo byť vo štvrtok prerušené vyučovanie. Dôvodom boli výhražné emaily.

šimkovičová, michelko

Hlas a SNS zhodu nenašli. Hlasovanie o osude FPU je neisté, opozícia hovorí o zoštátnení kultúry

09.05.2024 16:00, aktualizované: 17:29

Zatiaľ nie je jasné, či sa o návrhu o FPU stihne hlasovať už dnes.

Okudzhava 1999 2r

Storočný Okudžava. Čo odkazuje dnešku ruský bard vyše štvrťstoročia po smrti?

09.05.2024 16:00

Bulat Okudžava by mal dnes sto rokov. V rozhovore, ktorý poskytol Pravde necelý rok pred smrťou, vyslovil dodnes aktuálne myšlienky o Rusku.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 140785x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu