Založ si blog

Harabin demaskoval slizkosť Eduarda Chmelára

Po prehratých voľbách sa chcel Harabin dôstojné stiahnuť z verejného života. Nedostal však na to príležitosť. Eduard Chmelár na neho okamžite začal útočiť. Vraj by mal podporiť všetkými svojimi hlasmi Petra Pellegriniho, pretože tak sa vraj môže koalícia zachrániť. A aby toho nebolo málo, Chmelár začal naznačovať že vraj Harabin očakáva nejaké všimné, nejaké teplé miestečko za svoje hlasy.

O akom teplom miestečku to ten chlap trepe? / Zdroj: Bing Image Creator

V tej chvíli si už musel Harabin ťukať prstom po čele. Tak Chmelár, ktorý sám získal teplé miestečko u predsedu vlády, tvrdí že on potrebuje teplé miestečko. Správne sa spýtal, či on, ako bývalý predseda Najvyššieho súdu naozaj potrebuje nejaké pochybné miestečko v Mozambiku alebo v nejakom inom Tajtrlíkove?

Tu vidíme obrovský morálny rozdiel medzi obidvomi mužmi. Zatiaľ čo Harabin, hrdý Slovák, ktorý sa nebojí perzekúcií za svoje názory, stojí za každým jedným svojím slovom, slizký had Chmelár bez mihnutia oka spieva tak, ako mu nasype do misky jeho aktuálny vládca. Nemá problém v priebehu minúty zmeniť svoj názor a jeho názor rovná sa daj mi peniaze a ja poviem čo chceš.

Gimmi mór many. / Zdroj: Bing Image Cretaor

V tomto musíme s Harabinom súhlasiť. Čo si to ten chudák vôbec dovoľuje? Je za tým obyčajná závisť? Všetci si pamätáme, ako pred pár rokmi dopadol Chmelár v prezidentských voľbách. Získal 0,0 hlasov. Harabin ho porazil na celej čiare. A to takíto ľudia nezabúdajú. Svoju pomstu v sebe držia roky a čakajú na príležitosť, aby mohli vbodnúť svoje jedovaté žihadlo. Ich slizký jazyk bez milostí zraňuje ľudí, ktorí niečo dokázali. Našťastie Harabin vie, ako sa takýmto ľuďom postaviť a tak pekne nastavil Chmelárovi zrkadlo a odkázal mu: “Choď do pr-de-le!”

Kedy začne Kaliňák vyhadzovať prvých darmožráčov?

29.06.2024

V tejto chvíli je Kaliňák jednoznačne vládcom Slovenska a užíva si mediálnu pozornosť. Pozornému oku neunikne, že starostlivo odstrihol všetkých ostatných hlupákov, ktorí sa chceli priživiť na Ficovom postrelení a po týždni každého z nich poslal na svoje miesto. Ostal len jediný vládca, ktorý starostlivo vybranými slovami popisoval, ako sa Fico ťažko alebo zázračne [...]

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

Gare du Nord / Železničná stanica /

Vlaky vo Francúzsku majú stále meškanie, návrat do normálu sa čaká v pondelok

27.07.2024 13:47

Vlakové spojenia medzi Parížom a Nemeckom sa po podpaľačských útokoch podarilo obnoviť.

Orbán

Orbán: Pripravme sa na to, že Ukrajina sa nestane členom EÚ, ani NATO

27.07.2024 13:20

Maďarský premiér podotkol, že v rusko-ukrajinskej vojne majú obe strany brutálne straty, no napriek tomu sa nechcú dohodnúť.

Boris Susko, minister spravodlivosti

EK dala Suskovi mantinely. Odborníci: Je to štandardný postup, ktorý predchádza žalobe. Pellegrini mohol počkať

27.07.2024 12:00

Či bude nakoniec potrebná ďalšia novela, ukáže až čas. Minister Susko si plánuje výhrady s eurokomisiou vydiskutovať, mimoriadna schôdza podľa neho potrebná nebude.

tanker, filipíny, ropa

Hrozba environmentálnej katastrofy. Ropa z potopeného tankera uniká do Manilskej zátoky

27.07.2024 11:50

Ropná škvrna sa v Manilskej zátoke od štvrtka zväčšila viac ako trojnásobne a tiahne sa po dĺžke 12 až 14 kilometrov.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 161297x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu