Založ si blog

Dankovi ľudia upierajú jeho základné ľudské práva

Slováci sa zosypali na Danka ako besné muchy. A to len preto, že si dovolil autom zraziť jeden semafor a potom ujsť pred pomstou ostatných semaforov. Slováci si neuvedomujú, že mu tým upierajú základné ľudské práva. A to treba zmeniť.

Ústava nezaručuje ani len tie najelementárnejšie práva voči semaforom. / Zdroj: Bing Image Creator

Nemôžeme uprednostňovať semafory pred ľudmi. To kde sme? Ľudia na prvom mieste. Žiadne semafory. Toto je planéta ľudí. A semafory asi zabudli, kto tu vládne. Potajomky sa rozmiestnili na všetky strategické miesta, kde striehnu na chybu človeka a okamžite mu zasvietia do ksichtu červenú. Ale červená je pre normálneho človeka, verného národovca a Slavieňa ako súkno pred smradľavým ňufákom býka.

Potom sa nemôžu čudovať, že Dankovi preplo a zrovnal ten stĺp so zemou. Našťastie mal v sebe ešte pud sebazáchovy a neostal na mieste činu, kde mu hrozilo smrteľné nebezpečenstvo. Semafory sú zákerné a hrozilo, že ho tam na mieste rozsekajú na kusy. Nebolo to tak, ako zlomyseľní ľudia tvrdia, že bol podnapitý. Keby podnapitý bol, to by tam ostal na mieste, plazil by sa štvornožky okolo križovatky a dnes by sme už oplakávali jeho bezduchú mŕtvolu.

Okrem toho, sme na Slovensku a tu sa pilo odjakživa. A nielen ako druhá liga kdesi v bezpečí krčmy. Prvá liga sa nielen pije, ale aj jazdí. Danko mal odvahu sadnúť za volant a vyraziť proti nenávideným semaforom. Nie ako tisícky Slovákov, ktorí si každý večer uhnú a potom sa plazia domov ako nejakí otroci bez štipky hrdosti. Preto spoločne Slováci žiadajme úpravu ústavy, ktorá Dankovi a aj nám ostatným zaručí nasledovné:

  • Právo jazdiť pod vplyvom alkoholu.
  • Právo zlikvidovať akýkoľvek semafor, na ktorom svieti červená.
  • Právo ujsť z miesta činu.

Ak to vláda nesplní, potom je treba ich do jedného brať na zodpovednosť, a riadne vyšľahať pŕhľavou. Slováci, do tankoch!

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

Cyclon, ruská raketová loď, čiernomorská flotila, Sevastopoľ

Ďalšia ničivá smršť rakiet ATACMS: Poslali ku dnu ruskú raketovú loď Cyklón

20.05.2024 15:43

Podľa informácií na Sevastopoľ zaútočilo najmenej 12 rakiet ATACMS. Deväť z nich bolo zostrelených. Len tri zasiahli prístav.

Voľby 24, Michal Šimečka, Ivan Korčok, štáb

Šimečka pre Pravdu: Spojiť sa musíme všetci. Čaputová nateraz okrúhly stôl zrušila, ako bude pokračovať NR SR?

20.05.2024 15:40

Stretnutie malo podľa Šimečku ukázať, že aj napriek rozdielnym politickým názorom dokážu viesť politickú súťaž slušne a bez nenávisti.

čaputová, kaliňák

Čaputová sa stretla s Kaliňákom. Na návštevu za Ficom zatiaľ nevycestuje

20.05.2024 15:06, aktualizované: 16:30

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144712x
Priemerná čítanosť článkov: 2412x

Autor blogu