Založ si blog

Fico, Danko a Blaha si poplakali na Husákovom hrobe

Fico, Danko a Blaha prišli k hrobu Husáka a tam sa mu klaňali. Máte pocit, že im preskočilo? Oni to mysleli vážne. Komunistický darebák, na ktorého rukách je krv stoviek nevinných ľudí, sa narodil pred 111 rokmi.

Pekne si chlapci poplakali nad hrobom komunistického vodcu. / Zdroj: Bing Image Creator

Týmto svojim činom nám predviedli, aké myšlienky nosia vo svojich útrobách. Tie príhovory, ktoré zo seba vyvrhli, boli krásne. Takže vraj za to, keď sa pred X rokmi medzi sebou mlátili komunisti o moc a na nejaký čas Husáka aj zavreli, tak že toto bol akože jeho prejav odporu proti vtedajšej moci. Pripomeňme si, že komunisti sa medzi sebou v minulosti často hlušili. A nerobili to kvôli nejakým ideálom, ale sa úplne normálne lomili o moc. Nebolo za tým nič vznešené. Nazývame vznešeným, keď sa prasce mlátia o posledný kus žranice? Asi nie.

Pripomeňme si, že Husák po roku 1968 nemal najmenší problém posielať odporcov ruskej okupácie do väzenia, s Brežnevom si dával také jazýčkové, že by mu mohli závidieť aj profesionálne prostitútky a na hraniciach nechal pravidelne guľometmi postrieľať tých, čo chceli ujsť na západ. A pomocou ostatných súdruhov doviedol Československo ku krachu, takže v roku 1989 radšej tíško sedel v kúte, vedomý si toho, že keby sa vtedy ozval, skončí na kandelábri.

Takže keď sa teraz niekto príde klaňať na jeho hrob, čo asi tak bude robiť v deň, keď si budeme pripomínať ruskú okupáciu? Dočkáme sa zavedenia nového štátneho sviatku? Však teraz jeden sviatok ako voľný deň zrušili, priestor sa vytvoril, takže majú možnosť navrhnúť nový sviatok ruskej okupácie. Minimálne jeden z tej trojky by ho určite rád oslavoval. Možno aj všetci traja.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:04

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

irán.  Ebráhí Raísí

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov

19.05.2024 16:04

Spolu s Raísím cestoval aj iránsky minister zahraničných vecí a ďalší predstavitelia. Ich stav je nejasný.

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30, aktualizované: 17:20

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.

Elon Musk

Elon Musk spustil v Indonézii satelitný internet Starlink

19.05.2024 15:01

Poskytuje ju Muskova spoločnosť SpaceX pre národný zdravotnícky sektor a cieľom je tiež zlepšiť prístup na internet v odľahlých častiach súostrovia.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144605x
Priemerná čítanosť článkov: 2410x

Autor blogu