Založ si blog

Prečo Fico podporuje kandidatúru Pellegriniho na prezidenta?

Na to je jednoduchá odpoveď. Chce sa ho zbaviť a toto je pre neho jediná šanca, ako to urobiť a popritom sa tváriť, že mu ide o ušľachtilý cieľ. Pellegrini má totiž všetko to, čo on nemá. Je mladý, má priazeň mužov aj žien (nielen v dôchodkovom veku) a je aj krajší ako Fico. A na tvári nemá ohavnú bradavicu. A zdá sa, že aj novinári sú k nemu akísi zhovievavejší.

He-he, ja z teba spravím prezidenta. / Zdroj: Bing Image Creator

To všetko sú atribúty, ktoré mu poriadne penia krv a tak jeho slovám: „Ja som Petrovi Pellegrinimu podal ruku a povedal som: Pán predseda, ak pôjdeš kandidovať na prezidenta, tak máš podporu strany Smer,“ môže veriť iba niekto veľmi naivný.

Pripomeňme si, aké slová na Pellegriniho používal, keď si ten šiel založiť svoju vlastnú stranu. Vtedy sa veľmi na kamaráta nehral a tituloval Pellegriniho kadejakými posmešnými slovami. Bolo viac než zrejmé, že by mu najradšej vykrútil krk. A je isté, že táto nevraživosť v ňom je doteraz. Iba keď zistil, že bez strany Hlas nemá šancu, začal sa správať ako medík, ale ten medík je len na povrchu a stačí sledovať ľubovoľnú tlačovku, na ktorej sú tí dvaja a sledovať ten kamarátský pohľad, ktorým spaľuje Pellegríniho chrbát, keď sa zabudne kontrolovať a má pocit, že ho nik nesleduje.

Fico vie, že ak sa mu podarí Pellegríniho posadiť do prezidentského kresla, odstaví ho z najvyššej politiky. Dokonca vie, že aj keď ho neposadí do kresla, lebo by napríklad prehral, aj to bude stačiť na to, aby mu pošramotil povesť.

Pellegríni ako prezident pre Fica znamená, že mu rozbije stranu, uchmatne neverných poslancov a na pár rokov ho pošle na zahraničné služobné cesty, kde sa bude musieť usmievať a mlčky sledovať, čo zatiaľ doma Fico vystrája. Pekným príkladom z minulosti je exprezident Kiska. Po skončení funkcie totálne pohorel v ďalšej politickej činnosti. Fico dúfa, že takto dopadne aj jeho nenávidený predseda parlamentu.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Belgicko EÚ Summit Dvojdňový, fico, orbán

Orbán zneužíva atentát na Fica vo volebnej kampani

17.05.2024 08:24

Z levického páchateľa spravil google prekladač ľavicového a maďarský premiér sa toho chytil.

Pellegrini, Čaputová, Fico, atentát, vyhlásenie

Pellegrini prehovoril o emotívnych detailoch stretnutia s Ficom: Existuje Slovensko do atentátu a Slovensko po ňom

17.05.2024 07:00

Pellegrini označil stretnutie s Ficom v nemocnice za veľmi emotívne.

Čaputová, Pellegrini, vyhlásenie, atentát

Kuciak, Tepláreň a útok na Fica. Expert vysvetľuje, či sa násilie môže stať na Slovensku normou

17.05.2024 06:05

Český expert na extrémizmus Jan Charvát hovorí o tom, aký vplyv môže mať na Slovensko atentát na premiéra Roberta Fica.

vojna na Ukrajine, Sevastopol

ONLINE: Ukrajinské drony mohutne zaútočili na ruské čiernomorské základne

17.05.2024 06:05, aktualizované: 07:41

Ukrajina udrela vzdušnými a námornými dronmi na prístavné mestá, kde má základne ruská Čiernomorská flotila. Rusi zase bezpilotnými lietadlami útočili na Charkov.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144231x
Priemerná čítanosť článkov: 2404x

Autor blogu