Založ si blog

Šimkovičová zákerne bodla do chrbta Kuffu

Závisť je škaredá vlastnosť a aj keď chápem, že na každom ministerstve môže byť iba jeden estrádny umelec, aj tak to bolo od Šimkovičovej podlé. Za to, že ona nevie poriadne napísať ani list do zahraničia, zatiaľ čo Kuffa triumfoval sólokaprom a pokúsil sa vyhlásiť Krista za kráľa Slovenska, to ešte nie je dôvod, aby chudáka vyhadzovala na dlažbu.

Na ministerstve môže zostať iba jeden komediant. / Zdroj: Bing Image Creator

No, vlastne to nie je úplne dlažba. Údajne ho vyhadzujú iba na iné ministerstvo, takže nejaké pódium na jeho predstavenia mu ostane. Ale bolo to zaujímavo zdôvodnené. Jeho budúci šéf, istý Taraba zo SNS tvrdí, že je to len preto, aby Kuffa zo SNS prešiel od Šimkovičovej zo SNS na jeho ministerstvo, ktoré patri tiež SNS, a iný chlap zo SNS má zase prejsť od neho ku Šimkovičovej. A vraj je to preto, aby boli ministerstvá stranícky jednoliate. Ja som tam narátal štyri postavy zo SNS pred veľkolepou striedačkou a štyri postavy zo SNS po veľkolepej striedačke, ale snáď vedia čo robia.

Vráťme sa ešte ku Kuffovi. Vedeli ste, že bol najprv u Matoviča, potom u Kotlebu a teraz je v SNS? A to stihol za pár rokov. Ten chlap skáče medzi stranami ako blcha medzi dalmatíncami. A robí nám chaos v škatuľkovaní, lebo kam ho máme teraz zaraďovať? Najmä, keď ako bývalý kotlebovec chce mať teraz Krista za kráľa.

Pokloňte sa veľkému Cthulhu. / Zdroj: Bing Image Creator

Veľkému Cthulhu sa to nebude páčiť. Možno prichádza čas, aby Kuffovi pekne pomaličky rozdrvil všetky kosti v tele na prášok. Možno prichádza čas, aby mu šialenými snami vyhnal z hlavy kacírstvo. Temné zlo neznáša herézu a vysatie všetkých telesných tekutín je len drobným trestom za to, čo si zasluhuje. Ale ešte predtým si musí dotyčný želať, aby už konečne nastal jeho koniec, aby sa jeho duša modlila za skorý koniec a šialenstvo jeho vlastného vnútra splodilo so zlom ešte väčšie zlo.

Cthulhu nemá dôvod, aby ho šetril. Pekne pomaličky, jedna nervová bunka po druhej, každučký kúsok jeho osobnosti strhne do záhuby. Kuffa by sa mal triasť od strachu a duševnej bolesti, kým si na jeho zvyškoch Cthulhu neukojí svoju temnú moc. Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

Cyclon, ruská raketová loď, čiernomorská flotila, Sevastopoľ

Ďalšia ničivá smršť rakiet ATACMS: Poslali ku dnu ruskú raketovú loď Cyklón

20.05.2024 15:43

Podľa informácií na Sevastopoľ zaútočilo najmenej 12 rakiet ATACMS. Deväť z nich bolo zostrelených. Len tri zasiahli prístav.

Voľby 24, Michal Šimečka, Ivan Korčok, štáb

Šimečka pre Pravdu: Spojiť sa musíme všetci. Čaputová nateraz okrúhly stôl zrušila, ako bude pokračovať NR SR?

20.05.2024 15:40

Stretnutie malo podľa Šimečku ukázať, že aj napriek rozdielnym politickým názorom dokážu viesť politickú súťaž slušne a bez nenávisti.

čaputová, kaliňák

Čaputová sa stretla s Kaliňákom. Na návštevu za Ficom zatiaľ nevycestuje

20.05.2024 15:06, aktualizované: 16:30

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144708x
Priemerná čítanosť článkov: 2412x

Autor blogu