Založ si blog

3000 teroristov z Hizballáhu prišlo o vercajk po výbuchu pagera

Hovorí sa, že nie je najlepší nápad, keď si vercajk z jednej strany obložíte peňaženkou a z druhej strany si do vrecka vložíte pager. Ak ste okrem toho terorista, riskujete že to celé vybuchne a váš vercajk… no radšej to ani nedomyslieť.

Ha, škatuľa s pagermi a úplne zadarmo! Úžasný darček pre mojich kamarátov. / Zdroj: Bing Image Creator

A presne toto sa stalo teroristom z Hizballáhu. Dnes ako na povel všetky ich pagery explodovali. Keďže k tým pagerom nedostali kapsičku, ktorú by si pripli na opasok, zastrčili si ich všetci do gatí. Výsledok poznáte. Tie pagery museli byť plné najkvalitnejšieho hexogénu. Nie ako sa domnievajú niektorí amatéri na Internete, že to spôsobila baterka, ktorú neznáma sila prehriala a to potom buchlo. Takto baterky nebúchajú, takto búcha hexogén.

Pikantné na tom je aj to, že jeden z tých pagerov mal pri sebe aj iránsky veľvyslanec v Libanone. Keďže Iránci tvrdia, že s Hizballáhom nemajú nič spoločné, musel ten chlap bez mihnutia oka okradnúť nejakého teroristu a čmajznúť mu pager. Možno na verejných záchodoch, možno v kúpeľoch, možno len tak vo fronte na ulici, keď čakali na tržnici na dodávku najnovších rakiet, kúpených za peniaze z EU. Iná odpoveď proste nie je možná.

Z príbehu ale plynie ponaučenie. Ak technologicky zaostávaš a nekúpiš si nejaký normálny mobil, potom sa nečuduj, ak sa vďaka tomu ocitneš v záhrobí. A bez vercajku, to som strašne zvedavý, čo tam bez neho chceš robiť.

Rusku sa tak darí, že si mohli dovoliť zvýšiť úrokové sadzby na 19%

16.09.2024

Rusko opäť vytrelo závistlivcom zrak. Kým európske štáty sa dusia pod trojpercentnými úrokovými sadzbami, ruský medveď naznačuje, že je v skvelej kondícii. Z 18% na 19%, tak znie návrh Centrálnej banky. A boli by dali aj na 20%, ale tam ich museli zahatať priamo z vlády. „Piánko, to dáme na budúci mesiac,“ upokojovali ich. „Nevystrieľajme si všetky [...]

Milí parapol-paralop-merde-poníci, habkal minister zahraničných breptov

15.09.2024

Náš minister zahraničných breptov sa opäť raz popasoval s nástrahami slovenčiny a opäť s ňou prehral. Slovo paraolympionici bolo nad jeho sily. Ale sediacich paraolympionikov aspoň pekne rozosmial. Tu sa môžete zasmiať spolu s nimi. Lenže to nebol jeho prvý brept. Ten chlap prednedávnom nedokázal prečítať poriadne ani deklaráciu medzi Ficom a Šutaj Eštokom. Ale možno ho [...]

Nebuďme prísni na Pavla Gašpara. Ešte je len 3 dni špiónom.

06.09.2024

Robí sa okolo toho celá veda, že Gašpar napísal udanie na Šimečku a zabudol poriadne vymazať metadáta v súbore. Ale nik nie je neomylný. Je to vina Pellegríniho, že ho nevymenoval skôr za šéfa SIS. Nemal sa kedy naučiť, ako špióni zametajú stopy. Čo mal chudák robiť, keď sa prezident zašil a jeho vysnívané špiónske miesto viselo doslova vo vzduchu? Je pochopiteľné, [...]

David Lammy, Veľká Británia

Británia vyzýva na okamžité prímerie medzi Izraelom a hnutím Hizballáh

19.09.2024 23:17

Vojna nie je nevyhnutná, existuje diplomatická cesta, upozornil francúzsky prezident Macron.

Stalin Mednoje

Rusko prepisuje históriu. Moskva zrušila tisíce rehabilitácií obetí stalinizmu

19.09.2024 21:54

Štát je silnejší ako jednotlivec a každý, kto s tým nesúhlasí, je blázon alebo nepriateľ, uviedli kritici.

Czech Nuclear

Juhokórejský prezident sľúbil v Prahe hladký priebeh stavby jadrových blokov v Dukovanoch

19.09.2024 20:45

Jun Sok-Jol do Prahy dorazil zhruba dva mesiace po tom, ako vláda rozhodla o tom, že dva nové reaktory v Dukovanoch má postaviť juhokórejská KHNP.

KOŠICE: Podpora Kultúrneho štrajku, protest

FOTO: V Slovenských mestách sa protestovalo proti krokom ministerstva kultúry

19.09.2024 20:18

Výbor Kultúrneho štrajku tvrdí, že na ministerstve kultúry sa protizákonne prepúšťa a zastrašuje.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 72
Celková čítanosť: 181641x
Priemerná čítanosť článkov: 2523x

Autor blogu