Založ si blog

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo?

Priateľská beseda diktátorov v nenávidenom západnom produkte. / Zdroj: Bing Image Creator

Potom načo sa tam trepal Putin s tou jeho ruskou limuzínou, ktorú daroval Kimovi? Či sa na ňu nemôže spoľahnúť a tak dali prednosť spoľahlivému nemeckému autu? Prekvapilo to niekoho? Nie je to po prvýkrát, že čosi ruské absolútne zlyhá. Len potom ten boj proti nenávidenému Západu vyzerá smiešne. Dvaja truhlíci ovešaní vo všetkom západnom, sediaci v západnom produkte, hromžia proti Západu. Dúfam, že aspoň na obed mali poriadnu porciu kimči, aby sa im trošku prevetrali útroby.

Ale aspoň si obaja navzájom narobili drobné prieky. Najprv Putin okrem iného obdaroval Kima čajovým servisom. V Rusku pozvanie na čajík od Putina znamená celkom jasnú narážku na novičok. Na druhej strane Kim usporiadal niekoľkohodinové predstavenie nadšených kórejských otrokov so zástavami a rôznym umeleckým programom, ktoré ruského diktátora neskutočne nudili a vedľa sediaci Lavrov ani neskrýval, že by si miesto toho dal jednu cigu s vodkou.

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Prečo stoja mužíci vo fronte na bezcenný dolár?

13.06.2024

Oddnes sa začali mužíci v Rusku húfne stavať do radu pred bankami v nádeji, že si odtiaľ uchmatnú ešte nejaké posledné doláre. A stačilo na to tak málo. Iba sa ich burza a clearingové centrum ocitlo na americkom sankčnom zozname. Konanie mužíkov je nepochopiteľné, pretože takto doslova torpédujú mimoriadne cenný zlatý rubeľ. Okrem toho akosi pozabudli na to, že už od [...]

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

parlament

Vznikne samostatný Úrad podpredsedu vlády pre plán obnovy

27.06.2024 13:07

Vyplýva to z novely zákona, ktorú schválili poslanci Národnej rady.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Dánske ministerstvo v Kodani zachvátil požiar

27.06.2024 12:38

V apríli plamene ťažko poškodili historickú budovu neďalekej kodanskej burzy.

južná kórea, vojaci, cvičenie

Južná Kórea, Spojené štáty a Japonsko začali prvé spoločné vojenské cvičenie

27.06.2024 12:22

Ide o súčasť úsilia o posilnenie bezpečnostnej spolupráce proti hrozbám zo strany Severnej Kórey, ktorá nedávno prehĺbila svoje vzťahy s Ruskom.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 154756x
Priemerná čítanosť článkov: 2456x

Autor blogu