Založ si blog

Formuje sa hviezdna rota prezidentských volieb

Niektorí ľudia sú ochotní za každej situácie zahrať šašov. Prezidentské voľby by mali mať nejakú minimálnu úroveň inteligencie, od kandidátov sa čaká sebareflexia a celkovo by som očakával, že by tam mohla byť aspoň nejaká serióznosť. Pred každými voľbami sa objavia čudáci, ktorí tam snáď idú len preto, lebo vidia pred prezidentským palácom rad záujemcov a tak sa bezhlavo postavia do každej fronty. Poďme sa pozrieť na kandidátov, ktorí by za normálnych okolností mali sedieť skôr v blázinci.

Jeden z nich by bol rád prezidentom. / Zdroj: Bing Image Creator
  • Miroslav Radačovský – Do Europarlamentu prišiel ako kamarát Kotlebu, neskôr sa poškriepili. Mal prejav na tému, ako sa chce spolčiť s nemenovanými východnými Slovanmi a spolu s nimi chce dobyť Európu.
  • Andrej Danko – Údajne za triezva rozmlátil v noci bezbranný semafor a ušiel z miesta činu. Chodil rečniť do ruského parlamentu. Vyslovene síce neodpísal diplomovku tak ako Matovič, ale tiež je to nejaká pochybná práca. Keď reční, málokto mu rozumie. Zbiehali sa mu slinky na Kočnerovu kamarátku Zsuzsovú a chcel ju všade vybozkávať.
  • Marian Kotleba – Chodil v uniforme a tváril sa, že netuší, čo na tom bolo zlé. V Parlamente sa vykŕmil a neskôr sa z neho stal na súde usvedčený neofašista. V posledných voľbách do Parlamentu pohorel a teraz dúfa v reinkarnáciu.
  • Štefan Harabin – Podľa svojich slov už raz zvíťazil v boji o prezidentskú stoličku a pokúša sa obhájiť svoje víťazstvo. Stal sa aj členom komisie na preukázanie zodpovednosti Matoviča za Covid. Čo presne tam bude robiť je neznáme, ale asi nebude pod mikroskopom hľadať ten americký čip vo vakcíne.

Možno som nejakého nezachytil, neviem napríklad, či sa zase nepridajú komici Jakubec, Daňo a Chmelár, ale len zo samotného zoznamu mien je vidno, že o nejakej dôstojnosti volieb nemôže byť ani reči. Zjavne platí pravidlo, že čím väčšie ego a prázdnejšia hlava, tým skôr sa z dotyčného vykľuje kandidát na prezidenta.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

Cyclon, ruská raketová loď, čiernomorská flotila, Sevastopoľ

Ďalšia ničivá smršť rakiet ATACMS: Poslali ku dnu ruskú raketovú loď Cyklón

20.05.2024 15:43

Podľa informácií na Sevastopoľ zaútočilo najmenej 12 rakiet ATACMS. Deväť z nich bolo zostrelených. Len tri zasiahli prístav.

Voľby 24, Michal Šimečka, Ivan Korčok, štáb

Šimečka pre Pravdu: Spojiť sa musíme všetci. Čaputová nateraz okrúhly stôl zrušila, ako bude pokračovať NR SR?

20.05.2024 15:40

Stretnutie malo podľa Šimečku ukázať, že aj napriek rozdielnym politickým názorom dokážu viesť politickú súťaž slušne a bez nenávisti.

čaputová, kaliňák

Čaputová sa stretla s Kaliňákom. Na návštevu za Ficom zatiaľ nevycestuje

20.05.2024 15:06, aktualizované: 16:30

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144717x
Priemerná čítanosť článkov: 2412x

Autor blogu