Založ si blog

Skutočný príbeh mŕtveho ruského generála

Pred pár dňami som napísal príbeh o ruskom generálovi, ktorého zabila mína. Dôvody, prečo ho zabila mína, som si vymyslel, ale aj to stačilo, aby sa mi v diskusii pod článkom vyplakali smútiaci pozostalí po generálovi a obviňovali ma, že si z chudáka nebožtíka robím srandu.

Medzitým sme sa dozvedeli, ako to s generálom Vladimírom Zavadským naozaj bolo a skutočný príbeh v ničom nezaostáva za fikciou. Naozaj to bola na fronte obávaná hyena, ktorá za najmenšiu drobnosť posielala mužíkov do prvej línie. Keď mal prísť na inšpekciu, mužíci sa na neho nachystali. Ale nie tak, ako by ste čakali, že ho niektorý z nich spoza buka odstrelí. Oni mu len nachystali ukoristené nešpecifikované ukrajinské bojové vozidlo a nahovorili ho na to, aby si s ním zajazdil na lúke. Pretože kým jazdí po lúke, nemôže nikoho poslať pred ukrajinské delá. Za triezva by to možno odmietol, ale triezveho ho naposledy videli len v pôrodnici, keď sa tam s vreskotom narodil.

Generál si vychutnáva poslednú sekundu svojho života. / Zdroj: Bing Image Creator

A keď už jazdil na tej lúke, napadlo niekoho, že by bolo dobré, aby vzlietli prieskumné drony a zistili, či sa niekde v okolí drzo nepotuluje nejaký Ukrajinec. Drony vzlietli a skutočne Ukrajinca objavili. V bojovom vozidle sa preháňal na neďalekej lúke.

A potom niekoho napadlo, že by tam kdesi mohli byť aj mínomety. A tak začali mínomety páliť a ten darebák vo vozidle začal kľučkovať. Ale už bolo neskoro, nemal sa kde ukryť a kľučkovaním iba odďaľoval svoj trpký koniec. Mínomety zdvojnásobili paľbu, darebák vo vozidle sa snažil ufrngnúť, len si to namieril do bezpečia cez mínové pole a odrazu beng a zmizol v oranžovom oblaku smrtiacej explózie.

Keď ho prišli skontrolovať, ukázalo sa, že onen Ukrajinec bol generál Zavadský. Dobrá práca, ruskí delostrelci. Dokázali ste to, o čo sa už mesiace snaží druhá strana. Ale nie je to len o tom, že máte muníciu, ktorá na chlp presne niekam priletí. To nestačí. Treba aj vedieť, kam to presne namieriť a potom treba už len trochu trpezlivosti a diabol dotyčného nakoniec k mínam dovedie.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

Cyclon, ruská raketová loď, čiernomorská flotila, Sevastopoľ

Ďalšia ničivá smršť rakiet ATACMS: Poslali ku dnu ruskú raketovú loď Cyklón

20.05.2024 15:43

Podľa informácií na Sevastopoľ zaútočilo najmenej 12 rakiet ATACMS. Deväť z nich bolo zostrelených. Len tri zasiahli prístav.

Voľby 24, Michal Šimečka, Ivan Korčok, štáb

Šimečka pre Pravdu: Spojiť sa musíme všetci. Čaputová nateraz okrúhly stôl zrušila, ako bude pokračovať NR SR?

20.05.2024 15:40

Stretnutie malo podľa Šimečku ukázať, že aj napriek rozdielnym politickým názorom dokážu viesť politickú súťaž slušne a bez nenávisti.

čaputová, kaliňák

Čaputová sa stretla s Kaliňákom. Na návštevu za Ficom zatiaľ nevycestuje

20.05.2024 15:06, aktualizované: 16:30

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144718x
Priemerná čítanosť článkov: 2412x

Autor blogu