Založ si blog

Prečo ruskí okupanti prehrali bitku o Hadí ostrov?

Ruskí okupanti musel potupne zdrhnúť z Hadieho ostrova a pretože ustúpili tak rýchlo, zanechali po sebe množstvo artefaktov. Ukrajinská tajná služba mala dosť času, aby sa zanechanými vecami prehrabala a zrekonštruovala ich posledné mesiace na ostrove. Je to zaujímavý príbeh.

Pred mnohými mesiacmi ľahko obsadili ostrov. Postupne si ho prebudovali na svoj obraz. Vykopali zákopy, postavili zemľanky. Osadili hektolitrový bojler, ktorý dokázal skladovať pijatiku na tri dni. A ako-tak sa naučili žiť s hadmi. Len ten záchod sa do plánov nedostal a tak chodili potupne do prudkého vetra nad útes, kde tí šťastní trafili do mora a tým menej šťastným sa to vrátilo späť.

Život s hadmi na Haďom ostrove. / Zdroj: Bing Image Creator

Jedného dňa sa ich idylka skončila. Medzi nich prevelili jedinú ženu. Nazvime ju pracovne Marfuška, jej meno nie je až také dôležité. Marfuška ukončila fázu kľudného popíjania, občas prerušeného dopadom bomby a začala sa fáza dvorenia. Tiež občas prerušovaného dopadom bomby. Marfuška trpezlivo plnila svoje úlohy, ale asi po mesiaci povedala: „Tak už dosť!“ A zomrela.

Mužíci to ťažko znášali, ale po čase sa život ustálil. Opäť našli spoločnú reč s hadmi a vrátili sa k pijatike. A Ukrajinci ich zasýpali bombami, ale to nebol problém, pokiaľ ste práve potupne nestáli so stiahnutými gaťami vo vetre nad útesom. Ale po mesiaci plukovník Gagarin, ktorý tam tomu bordelu velil, povedal: „Tak už dosť!“ A prinútil mužíkov Marfušku zahrabať.

Ruský vojak vraví: „Tak už dosť!“ / Zdroj: Bing Image Creator

Mužíci to ťažko znášali, reptali a hektolitrový bojler, ktorý mal vydržať tri dni, vypili za deň. Potom túžobne čakali na čln s novým bojlerom a kto si chcel spestriť abstinenciu, musel si potupne čupnúť so stiahnutými gaťami nad jamu s hadmi a nechať sa cvaknúť.

Mužíci to ťažko znášali, reptali a kuli pikle. Po mesiaci povedali: „Tak už dosť!“ Plukovník Gagarin dostal do chrbta guľku, keď stál potupne so stiahnutými gaťami vo vetre nad útesom a mužíci Marfušku vyhrabali.

Život na ostrove sa ustálil, len od samej radosti akosi pozabudli na to, že majú ostrov brániť a keď ich Ukrajinci poriadne zasypali bombami, naskákali do mora a plávali až na Krym. Ale Marfušku Ukrajincom nenechali a vzali ju so sebou. Tam kdesi v diaľke si stále poctivo plní svoje povinnosti.

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

Prepadol by Lukáš Machala cez okraj Plochozeme?

01.05.2024

SNS pokračuje v dobre rozbehnutom trende a nasadzuje do boja jedného blázna za druhým. Doteraz sa zdalo, že s nasadenými odborníkmi z Vysokej školy humoristického života, sa už nemajú kam ďalej posunúť. Zdalo sa, že dosiahli životnú métu dokonalosti. Ale je dobré, že nespia na vavrínoch a tak mohli do boja nasadiť novú posilu. Lukáš Machala je odborník na Plochozem a s [...]

Pellegrini, Čaputová, atentát, vyhlásenie

Čaputová: Stretnutie lídrov parlamentných strán nebude

20.05.2024 15:06

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu a rešpektuje, že si to vyžaduje nielen čas, ale aj trpezlivosť.

Univerzitná nemocnica Martin

Projekt novej martinskej nemocnice za takmer 400 miliónov má staviteľa. Najlacnejšiu ponuku vylúčili

20.05.2024 14:20

Hrubá stavba nemocnice má byť hotová v roku 2026.

juraj c. strelec

Hamran: Uniknuté video s atentátnikom natočil príslušník úradu pre ochranu ústavných činiteľov a posunul ho nadriadeným

20.05.2024 14:06

Na videu útočník na obvodom oddelení polície a hovorí o svojom názore na politiku.

Netanjahu

Hlavný prokurátor medzinárodného súdu požiadal o zatykače na Netanjahua a lídrov Hamasu

20.05.2024 13:56, aktualizované: 15:01

Hlavný prokurátor ICC oznámil, že požiadal o vydanie zatykačov na lídrov palestínskeho radikálneho hnutia Hamas a Izraela.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 144689x
Priemerná čítanosť článkov: 2411x

Autor blogu