Založ si blog

Kedy začne Kaliňák vyhadzovať prvých darmožráčov?

V tejto chvíli je Kaliňák jednoznačne vládcom Slovenska a užíva si mediálnu pozornosť. Pozornému oku neunikne, že starostlivo odstrihol všetkých ostatných hlupákov, ktorí sa chceli priživiť na Ficovom postrelení a po týždni každého z nich poslal na svoje miesto. Ostal len jediný vládca, ktorý starostlivo vybranými slovami popisoval, ako sa Fico ťažko alebo zázračne uzdravuje.

Máme nového vládcu. / Zdroj: Bing Image Cretaor

Keďže odvtedy Fico len raz vystúpil so svojim prejavom, v ktorom si zanadával na opozíciu, prikloňme sa k názoru, že sa naozaj uzdravuje ťažko a že ho teda aspoň neoficiálne Kaliňák úplne nahradil. A to nás privádza ku podivným poradcom, ktorých si Fico v tomto volebnom období nazvláčal do vlády. Úprimne povedané, boli sme z predchádzajúceho obdobia zvyknutí na vyššiu kvalitu. Aká je to kvalifikácia na poradcu, keď niekto zhltne na obed päť šnicľov? Žiadna. Taký Eduard Chmelár to síce zvládne, ale okrem toho už prevažujú len samé negatíva.

Kaliňák v živote nepovedal škaredé slová na Američanov, zatiaľ čo Chmelár jasne trčí z ruského zadku. To Kaliňákovi nevadí, že ho kritizuje na každom kroku? Jeho americké motorky, hodinky, jeho obliekanie, jeho životný štýl. Kaliňák dobre vie, že kradnúť po rusky je trošku málo. Naozajstný biznis sa robí s bohatými, nie s ruskými žobrákmi. Niekomu možno stačí ruský judášsky groš, ale to je len almužna pre tých, čo sú naň odkázaní. Toho by mal vyhodiť ako prvého. Na Infovojnu môže tie svoje sprostosti písať aj zadarmo.

Nie, päť šnicľov na obed nie je kvalifikácia na poradcu. / Zdroj: Bing Image Creator

Spomenul som, že sme boli u Fica zvyknutí na vyššiu kvalitu. Napríklad taká Mária Trošková. U nej človek na prvý pohľad vedel, že je o triedu pred tými druhými. Dobre vyzerala a bola aj múdra a kým Ficovi radila, nezvykol robiť sprostosti. Ale potom mu to Covid poriadne domotal v hlave a odvtedy to s nim ide dolu vodou. Obklopil sa hlupákmi a konšpirátormi, ktorí mu na všetko prikývnu, hlavne že dostanú svojich 30 strieborných. Kvalita sa vytratila. Úprimne, kto z vás by si dal radiť od Troškovej a kto od Chmelára? Jednoznačný výsledok, však? Kvalitu nahradila obezita. Múdrosť nahradilo pochlebovanie. Kaliňák by mal pochopiť, čo treba robiť.

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

Prečo stoja mužíci vo fronte na bezcenný dolár?

13.06.2024

Oddnes sa začali mužíci v Rusku húfne stavať do radu pred bankami v nádeji, že si odtiaľ uchmatnú ešte nejaké posledné doláre. A stačilo na to tak málo. Iba sa ich burza a clearingové centrum ocitlo na americkom sankčnom zozname. Konanie mužíkov je nepochopiteľné, pretože takto doslova torpédujú mimoriadne cenný zlatý rubeľ. Okrem toho akosi pozabudli na to, že už od [...]

soul

V centre Soulu vrazilo auto do chodcov, zahynulo najmenej deväť ľudí

01.07.2024 18:24

Vodič tvrdil, že jeho auto náhle zrýchlilo. Polícia okolnosti nehody vyšetruje.

Základná škola Parchovany

V prípade samovraždy deviataka v Parchovanoch nastal zvrat, obvinili spolužiačku

01.07.2024 17:20

Polícia potvrdila, že vyšetrovanie v danej veci doposiaľ nebolo ukončené.

Trump

Exprezidenti USA majú istú imunitu, rozhodol najvyšší súd USA. Trumpov prípad viazne

01.07.2024 16:53, aktualizované: 17:13

Spor sa teraz vracia k federálnej sudkyni, ktorá kvôli prerokúvaniu Trumpovej námietky pozastavila proces.

SAV, Slovenská akadémia vied

SAV dostane od vlády o takmer 55 miliónov eur viac. Na čo ich plánuje využiť?

01.07.2024 16:43

Ide o desaťpercentný nárast v porovnaní s pôvodným rozpočtom.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 158157x
Priemerná čítanosť článkov: 2471x

Autor blogu