Založ si blog

Prečo stoja mužíci vo fronte na bezcenný dolár?

Oddnes sa začali mužíci v Rusku húfne stavať do radu pred bankami v nádeji, že si odtiaľ uchmatnú ešte nejaké posledné doláre. A stačilo na to tak málo. Iba sa ich burza a clearingové centrum ocitlo na americkom sankčnom zozname.

Mužíkom nik nepovedal, že dolár je už bezcenný. / Zdroj: Bing Image Creator

Konanie mužíkov je nepochopiteľné, pretože takto doslova torpédujú mimoriadne cenný zlatý rubeľ. Okrem toho akosi pozabudli na to, že už od roku 1917 počúvajú o páde Ameriky a kapitalizmus to má viac-menej zrátané. Vari nevideli v televízore, že Američania sa na ulici ani neunúvajú zbierať ten zdrap papiera, keď ho komusi z peňaženky uchmatne vietor? Vlastne nevideli, lebo málokto si dokáže naraz kúpiť aj fľašku aj televízor.

Ale mohli o tom aspoň počuť. Nemajú susedov, ktorí by ich informovali? Medvedev každý týždeň v piatok do nich hučí, ako onedlho spravia atómové bomby z Ameriky rádioaktívnu púšť. Aspoň z toho im mohlo docvaknúť, že si vyberajú z banky už len bezcenné smeti. Obetujú celé kilá vzácnych rubľov len na to, aby dostali jeden mizerný zelený papierik. Utrú si s tým zadok? No asi nie. To nie je ako kilo rubľov.

Priatelia, vyjadrite podporu našim ruským bratom a povzbuďte ich, nech vytrvajú vo svojom boji a najmä nech sa nevzdávajú. Koniec dolára je už blízko. Nech sú rovnako odhodlaní ako vy. Nech rovnako ako vy nanosia tie smeti na smetisko, kde ich môžu rovno spáliť.

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

Lukáš Machala zradil ideu Plochozeme

12.05.2024

Ten chlap zapredal všetko čo je sväté a v relácii Ide o pravdu potvrdil, že Zem je guľatá. Respektíve bol tak dobre vyškolený, že začal splietať aj o geoide a hral sa na mudrca. V snahe zvrátiť celoslovenskú predstavu, že sa jedná o kvalitného blbca, sa pokúsil naučenými vetičkami presvedčiť obyvateľov, že teda akože to nepovedal, ale že si z toho robil parabolu, [...]

Pošleme zbrane do Azerbajdžanu aby tam mohol zavládnuť mier

10.05.2024

S touto zaujímavou myšlienkou prišli Robert Fico a jeho verný kamarát Robert Kaliňák. Boli navštíviť minidiktátora Alijeva a keďže ich srdiečka boli nasiaknuté myšlienkami o mieri, ponúkli mu pomoc. Poviete si, že čo je to za kravinu, keď na Ukrajinu nechceli posielať zbrane, aby neeskalovali vojnu, ale to je tým, že ste za mladi neboli dostatočne vystavení komunistickej [...]

blesk, búrka, blesky, počasie

Pozor na vietor a prudký dážď. Meteorológovia varujú pred búrkami

21.06.2024 22:00

Na území celého Slovenska hrozia v piatok večer aj v sobotu búrky.

Medveď hnedý

Útoky medveďov na človeka v Japonsku sa množia. Ďalšou obeťou je stavebný robotník

21.06.2024 20:41

Medveď pravdepodobne zabil stavebného robotníka (58) v Japonsku. Muža našli v lese v prefektúre Nagano s rozsiahlymi poraneniami hlavy a chrbta.

vojna na Ukrajine, hroby, Charkov

NYT: Veľa mužov na Ukrajine sa skrýva. Obávajú sa, že ich nevycvičených pošlú na smrť

21.06.2024 18:35

Na Ukrajine žije mnoho mužov, ktorí sa skrývajú. Majú strach z odvodov do armády na obranu krajiny proti ruskej invázii. S niekoľkými z nich hovoril denník The New York Times (NYT).

Viktor Orbán

Nemecko už podľa Orbána 'nevonia a nevyzerá rovnako', zmenilo sa na multikultúrny svet

21.06.2024 18:21

Maďarský premiér Orbán počas návštevy Berlína povedal, že Nemecko sa v dôsledku migrácie zmenilo na "pestrofarebný, multikultúrny svet".

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 62
Celková čítanosť: 151805x
Priemerná čítanosť článkov: 2448x

Autor blogu