Založ si blog

Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. Teraz už je známa príčina jeho chameleónskych premien a tou je nekróza pankreasu.

Typický Ficov Slovan. / Zdroj: Bing Image Creator

Je zaujímavé pohľadať si v odbornej literatúre, čo túto chorobu spôsobuje. Jedna z prvých príčin možného vzniku je pitie alkoholu. O Kadyrovovi sa vie, že je to moslim z Čečenska. Za Slovana ho z nepochopiteľných príčin pokladá len Fico, ale jeho diagnózu dnes neriešime.

Ako moslim by teoreticky nemal piť nič iné, než kobylie mlieko a čaj. Ale z čaju by to nemal. Takže ostáva len to pitie a keď prihliadneme na to, že dotyčný je hrdým občanom Ruska, je to viac než jasné. Ten chlap proste pije prvú ligu a zjavne drží krok s Medvedevom, Zacharovovou a Gerasimovom, teda ak je ten náčelník generálneho štábu stále medzi živými. No, že drží krok, to som už asi prehnal. V jeho stave bude trefnejšie napísať, že už drží len malý krôčik s nimi.

Poďme si teraz popísať, aká veselá budúcnosť ho s touto chorobou čaká. Ako alkoholik s tým sám od seba neprestane a pomaličky začne pripomínať svojim výzorom aj vystupovaním napríklad Zemana. Bude čoraz viac bľabotať, celému svetu bude odovzdávať nejaké záhadné posolstvo svojej vyšinutej mysle a zatiaľ čo sa budú všetci okolo neho čudovať, ako je schopný ešte stále žiť, bude sa jeho telo rozpadať. V jeho prípade je pankreas neopraviteľný a tak bude trpieť za nepredstaviteľných bolestí. Ako moslim si možno myslí, že v nebi ho čakajú nejaké prítulné dievčatá, možno aj nejaké zaujímavé domáce zvieratá a že to za tú bolesť stojí, ale vy viete, že dospelý človek by nemal veriť rozprávkam.

A potom sa bude možno plaziť v amoku po zemi pri nohách svojich verných a žobrať o to, aby ho už niekto zabil a možno sa mu to splní rýchlejšie, ako si myslí. V týchto orientálnych komunitách je úplne bežné, že mu guľku hlavou preženie jeho najbližší, zasadne na uprázdnený trón a bude naoko oplakávať svojho veľkého predka. A Veľké spojené čečenské liehovary skrachujú, lebo odrazu ich produkciu nebude mať kto vypiť.

Kedy začne Kaliňák vyhadzovať prvých darmožráčov?

29.06.2024

V tejto chvíli je Kaliňák jednoznačne vládcom Slovenska a užíva si mediálnu pozornosť. Pozornému oku neunikne, že starostlivo odstrihol všetkých ostatných hlupákov, ktorí sa chceli priživiť na Ficovom postrelení a po týždni každého z nich poslal na svoje miesto. Ostal len jediný vládca, ktorý starostlivo vybranými slovami popisoval, ako sa Fico ťažko alebo zázračne [...]

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha strela atentátnika

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 161271x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu