Založ si blog

Stupil na mínu a ďalší ruský generál sa stal nebožtíkom

Ruský generál Vladimír Zavadskij doplatil na svoju hanblivosť a úspešne sa transportoval medzi nebožtíkov. Ako sa to stalo?

Na bojisku musí ísť hanblivosť nabok. Všetci sa delia o jediný kúsok súkromia. / Zdroj: Bing Image Creator

Generál prišiel medzi svojich vojakov, aby vykonal inšpekciu a tých, čo majú špinavé uši, poslal na mesiac do jamy. Generál rád posielal radových vojakov do jamy, pretože ho neskutočne dráždila ich drzosť, s ktorou komentovali každý bezhlavý útok, ktorým ich posielal na smrť.

Mal zlú náladu, pretože predchádzajúcu noc nedorazila cisterna s vodkou a ten zajac, ktorého mu naservírovali na veliteľskom poste miestneho motostreleckého pluku, za živa až príliš veľa mňaukal. Vnútornosti sa mu krútili v jednom ohni a keď konečne vbehol do jedinej latríny naokolo, okolo nej počul nábožensky hlasný šum svojich vojakov, ktorý prerástol až do hlasného pokrikovania: „Davaj, davaj, geňeraľ!“ Tým ho chce povzbudiť v delikátnej situácií. A niektorí sa možno aj posmešne chechtali.

Okamih nepozornosti v mínovom poli. / Zdroj: Bing Image Creator

V takom hluku nebolo ani pomyslenia na to, aby si v pokoji uľavil a v zúfalstve si musel rýchlo natiahnuť gate a s červenými ušami upaľoval pomedzi mužíkov k najbližšiemu lesíku. Hľadal miesto, ktoré nebolo znečistené ich vnútornosťami a keď konečne jedno nepoškvrnené miesto našiel, s úľavou klesol medzi kríky.

Zvyšok príbehu už poznáte. Detonácia ho rozmetala na kusy, takže na jeho pozostatky stačila pašovaná plechová krabička od kávy z nenávideného západu. A Moskva o incidente tradične mlčí, takže máme istotu, že sa to tak naozaj stalo.

Kedy začne Kaliňák vyhadzovať prvých darmožráčov?

29.06.2024

V tejto chvíli je Kaliňák jednoznačne vládcom Slovenska a užíva si mediálnu pozornosť. Pozornému oku neunikne, že starostlivo odstrihol všetkých ostatných hlupákov, ktorí sa chceli priživiť na Ficovom postrelení a po týždni každého z nich poslal na svoje miesto. Ostal len jediný vládca, ktorý starostlivo vybranými slovami popisoval, ako sa Fico ťažko alebo zázračne [...]

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha strela atentátnika

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 161272x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu