Splnomocnenec Kotlár odmietol predložiť 250 strán zo svojej správy. Vieme prečo.

Splnomocnenec Peter Kotlár sa dostal do smrtonosnej paľby zákerných otázok a pri jednej sa nesmierne začudoval. Že či má naozaj doniesť všetkých 250 strán svojho výplodu o covide? Zvláštne, však? Jednoduchý človek by povedal, že by to napísal ako Pavol Gašpar junior vo Worde a že nemá problém s usvedčujúcimi metaznačkami a pošle to e-mailom. Ale Kotlár je stará škola a tam sa to robí ináč.

Dôkazy o covide sú závažné a mimoriadne ťažké. / Zdroj: Bing Image Creator

Kotlár sa rozhodol dôkazy o covide pripraviť v takej podobe, aby ich žiaden neprajník nemohol zničiť. A tak si okrem mikroskopu kúpil aj kladivo a dláto a pekne to všetko vytesal do kameňa. Preto mu hľadanie dôkazov zabralo celé leto. Nie je jednoduché vytesať do skaly aj drobný nápis, Rimania v Laugariciu by o tom vedeli hovoriť. A on ich potreboval vytesať 250 strán. 250 strán plných dôkazov. Neprajníci síce tvrdia, že všetko len skopíroval z konšpiračných stránok, ale má tam aj nejaký svoj vklad. Napríklad tie svoje pokusy s krvou. Snažil sa, aj keď výsledok dosť pripomína prácu niekoho z blázinca.

No neviem, či pri kamenných platniach môžeme používať termín strany. Mojžíš svoje dve kamenné dosky nazýval dosky a tiež ich nedoniesol hneď. Kotlár s jeho ambicióznym množstvom dosiek stál doslova pred nesplniteľnou úlohou.

A ešte si predstavte ten stres, keď to bude vliecť na rokovanie vlády a nebodaj mu nejaký babrák-minister hodí pod nohy šupku z banánu. Dobre vieme, ktorý minister hlce to ohavné ovocie ako nejaká opica. A v takom strese sa nájde neznámy vyrývač a dožaduje sa, aby predložil seriózne dôkazy. Chápete tú drzosť? Nečudujem sa, že tak zareagoval. A ak na vláde zareaguje tým svojim arogantným tónom zase Šutaj Eštok, že toto si oni teda nepredstavovali a že to má prerobiť a vyfabrikovať dôkazy voči tým druhým a týmto si má akurát vytapetovať WC, vôbec by som sa nečudoval, keby mu ich potom oplieskal aj o hlavu. Jednu dosku pekne po druhej. Aby tí nafúkanci vedeli, akú s tým mal strašnú robotu.

Jahjá Sinwár doplatil na svoju chuť na cigarety

17.10.2024

Začínajú sa objavovať podrobnosti o smrti najväčšieho palestínskeho teroristu. Jahjá Sinwár už svoju poslednú cigaretu nevyfajčil. A popritom dokázal dlhé mesiace vodiť celú izraelskú armádu za nos, alebo sa rafinovane zaštítil hradbou rukojemníkov. Ako púštna krysa sa plazil kanálmi, aby si kde-tu kúpil svoju milovanú drogu. „Cigy“, hovorieval, „to je [...]

Vodca Hizballáhu si nemohol vybrať horšie meno. Na Slovensku je terčom posmechu.

20.09.2024

Vodca Hizballáhu prežíva ťažké obdobie. Už niekoľkokrát sa so svojimi teroristami snažil poraziť Izrael a vždy schytal poriadny preplesk. Nachystal raketomety na hranici a tesne pred odpalom prileteli stíhačky. Nachystal supertajné vybavenie a to explodovalo v gatiach alebo rukách jeho verných. Išiel zapnúť hriankovač a v poslednej chvíli mu dala žena po paprčiach. A teraz [...]

3000 teroristov z Hizballáhu prišlo o vercajk po výbuchu pagera

17.09.2024

Hovorí sa, že nie je najlepší nápad, keď si vercajk z jednej strany obložíte peňaženkou a z druhej strany si do vrecka vložíte pager. Ak ste okrem toho terorista, riskujete že to celé vybuchne a váš vercajk… no radšej to ani nedomyslieť. A presne toto sa stalo teroristom z Hizballáhu. Dnes ako na povel všetky ich pagery explodovali. Keďže k tým pagerom nedostali [...]

Kukláč

Lovci lebiek v rekordne krátkom čase zadržali v Medzeve mladého muža, na ktorého bol vydaný európsky zatykač

18.10.2024 22:22

Cieľoví pátrači len dva dni od obdržania európskeho zatykača vypátrali 27-ročného Pavla B.

Ladislav Ballek Maryam Marashi

Slovensko cez mimovládku pomáha afganským utečencom v Iráne. "Reťaz nádeje" už pomohla tisíckam detí

18.10.2024 20:04

Organizácia vo svojej nemocnici od roku 2007 hospitalizovala už 16-tisíc detí.

Kamil Šaško

Minister Šaško sa obáva, že môže o vyrokované peniaze prísť. PS: Vo funkcii začína vydieraním lekárov

18.10.2024 18:31, aktualizované: 18:38

Ponuka rastu platov zdravotníkov, ktorú minister predstavil, je podľa neho férová. Zopakoval, že je finálna.

lesby, homosexuáli

Poľská vláda navrhuje registrované partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

18.10.2024 18:06

Podľa poľskej ministerky pre rovnosť Katarzyny Kotulovej ide o "historický deň".

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 188069x
Priemerná čítanosť článkov: 2508x

Autor blogu