Založ si blog

Prezidentskí kandidáti sa poškriepili kvôli pipke

Prezidentské voľby by neboli prezidentskými voľbami, keby sa niektorí kandidáti medzi sebou nepoškriepili. Čakali by ste kadejaké vznešené národné témy, zmierenie, zlepšenie situácie ľudí, ale to týchto dvoch nezaujalo. Namiesto toho si navzájom závidia svoje pipky.

Dvaja sokovia riešia, koho pipka je lepšia. / Zdroj: Bing Image Creator

Tí dvaja sú Matovič a Danko a ich súboj sa odohral v parlamente. Pôvodne sa to začalo pri Dankovom výlete. Matovič ho obvinil, že bol v Dubaji s pipkou (naozaj má ako priateľku nejakú mladú missku). Danko ho poľutoval, že chápe, že si s pipkou Pavlínou už veľa srandy neužije. A potom sa odohralo ono asi päťminútové škriepenie dvoch sokov, ktorí voči sebe stáli ako naježené kohúty a predstavenie sa skončilo pri tabletkách pre Matoviča, ktorý záver odohral so zvýšeným preskakujúcim hlasom. Ale nakoniec neodpadol, aj keď podľa zverejneného videa sa zdalo, že nemá ďaleko do infarktu.

Nehľadajme teraz víťaza súboja, ale zamerajme sa na Matoviča. Keďže má zjavne staršiu pipku, musíme ho poučiť. Mal by predsa vedieť, že mobil, auto a pipka sa v pravidelných intervaloch vymieňa a nahrádza za mladší a modernejší model. Keby toto pravidlo dodržal, nemusel zúrivo stáť pred svojim protivníkom, ktorý sa mu otvorene chechtal. Ten pravidlo dodržal a preto mohol triumfovať so svojou pipkou. Dobrá práca a jedna nula pre Danka.

Kedy začne Kaliňák vyhadzovať prvých darmožráčov?

29.06.2024

V tejto chvíli je Kaliňák jednoznačne vládcom Slovenska a užíva si mediálnu pozornosť. Pozornému oku neunikne, že starostlivo odstrihol všetkých ostatných hlupákov, ktorí sa chceli priživiť na Ficovom postrelení a po týždni každého z nich poslal na svoje miesto. Ostal len jediný vládca, ktorý starostlivo vybranými slovami popisoval, ako sa Fico ťažko alebo zázračne [...]

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 161277x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu