Založ si blog

Opustený demonštrant Matovič

V piatok sa konali dokonca dve demonštrácie proti Ficovi. Na tej Matovičovej okrem jeho spolustraníkov, politikov čo prehrali vo voľbách a pár novinárov, neboli žiadni ľudia. Na tej druhej ich boli tisícky. Čo nám to napovedá o Matovičovi?

Matovič na demonštrácii, ktorá nikoho nezaujímala. / Zdroj: Bing Image Creator

Matovič si bude musieť zvyknúť na to, že časy veľkolepých demonštrácií pred Bonaparte sú už minulosťou. Vtedy sa okolo neho rojili ťuťmáci, ktorí si mysleli, že sa zjavil spasiteľ. Dnes už ťuťmáci vedia, že chlap, ktorý si nevie ani sám odpísať diplomovku, za veľa nestojí. A že spasiteľom nie je.

Jediné umenie, v ktorom ešte vyniká, je škriepenie. A keďže na jeho demonštrácii bolo pusto, pustil sa aspoň do účastníkov druhej demonštrácie, ktorí sa s problémom účasti neborili. Ale bol to len taký slabý odvar toho, čo vedel dakedy natárať. Asi aj sám tušil, že ho ľudia ignorujú a že sa to ledva-ledva dostane do správ. Aj Galko (bývalý Sulíkov lokaj), ktorý vedľa neho stál, sa tváril znudene a ten ľudský slon, čo tam hlasno smrkal do vreckovky počas prejavu, ten to predstavenie dorazil úplne.

Čo bude nasledovať teraz? Určite bude ešte nejaké vyplakávanie, v tom býval Matovič tiež dobrý. Určite si pamätáte, keď so slzami v očiach plakal, koľko podľa neho zabil Sulík na Slovensku ľudí a posielal ho kopať hroby. Nejaký odvar tohto predstavenia ešte namieša. Ale je jasné, že je už odpísaný a odpísaní ľudia robia čo? Začnú piť, potulovať sa v obtrhaných šatoch po parkoch, takže si ich ľudia pletú s exhibicionistami a nakoniec skočia z mosta. A keď v ten deň nejaký iný blázon zakole svojho suseda len preto, že mu lozí do špajze za ženou, možno sa nebude ani Janko Tribuľa unúvať prísť natočiť o tom nejaký príspevok.

Kedy začne Kaliňák vyhadzovať prvých darmožráčov?

29.06.2024

V tejto chvíli je Kaliňák jednoznačne vládcom Slovenska a užíva si mediálnu pozornosť. Pozornému oku neunikne, že starostlivo odstrihol všetkých ostatných hlupákov, ktorí sa chceli priživiť na Ficovom postrelení a po týždni každého z nich poslal na svoje miesto. Ostal len jediný vládca, ktorý starostlivo vybranými slovami popisoval, ako sa Fico ťažko alebo zázračne [...]

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 161254x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu