Založ si blog

Ruská armáda dosiahla nový rekord na Dubai Airshow 2023

Podarilo sa im tam predať presne nula lietadiel a utŕžiť za ne jeden jediný mizerný zlatý rubeľ. Aj to im ho do pokladne vhodili až po tom, ako návštevníci videli tie zúfalé tváre. A ten, čo to tam vhodil bol samotný Lavrov, ktorý sa takto snažil vylepšiť situáciu a keď ho počas jeho zúfalého činu pristihli novinári, prášil odtiaľ ako zajac a zanechával za sebou maskovaciu pachovú stopu kvalitného denaturáku.

Prázdna ruská kasa. / Zdroj: Bing Image Creator

A niet sa čo čudovať. Ruské lietadlá sú preslávené svojou nekvalitou, na Ukrajine padajú ako hnilé hrušky a odborníci ich obvykle volajú lietajúca truhla. S takouto reklamou nemôžu čakať, že tam zrazu príde nejaký africký diktátor a povie: „Chalani, zabaľte mi ich päťdesiat.“ Ani africkí diktátori nie sú mechom udretí a keď vidia, že sa im snažia predať len hrdzu, natretú farbou, otočia sa k susednému stánku, kde si prinajhoršom kúpia zopár F-16.

Rusko predáva svoje vraky ako najmodernejšie lietadlá na svete. / Zdroj: Bing Image Creator

Ono tí diktátori by sa možno aj s hrdzou zmierili, ale keď vidia, že rusi sú aj tých papierovo supervýkonných lietadiel schopní vyrobiť len zopár, samozrejme že neveria rozprávke Zaplať a potom ho možno jedného dňa dostaneš.

Ruské letectvo je v troskách a dnes si len blázon kúpi ruské lietadlo, keď vidí, že na Ukrajine totálne pohoreli a nie sú schopné proti armáde lietajúcich dronov predviesť nad frontou čokoľvek iné, než len horiacu vývrtku potupnej smrti.

Kedy začne Kaliňák vyhadzovať prvých darmožráčov?

29.06.2024

V tejto chvíli je Kaliňák jednoznačne vládcom Slovenska a užíva si mediálnu pozornosť. Pozornému oku neunikne, že starostlivo odstrihol všetkých ostatných hlupákov, ktorí sa chceli priživiť na Ficovom postrelení a po týždni každého z nich poslal na svoje miesto. Ostal len jediný vládca, ktorý starostlivo vybranými slovami popisoval, ako sa Fico ťažko alebo zázračne [...]

Keď jeden ruský vojak zastrelí druhého

24.06.2024

Na Internete po tieto dni koluje video, na ktorom vidíme troch ruských vojakov. Prvý ujde, druhého zraní dron a tretí druhého zastrelí a pokračuje v prechádzke, akoby sa nič nestalo. Prečo toho tretieho niektorí ľudia obhajujú ako milosrdného samaritána? Obhajoba ruského zločinca má rôzne stupne absurdnosti. Dozvedeli sme sa, že vraj si to ten zranený sám vypýtal. [...]

Diktátori v mercedese. Preskočilo im?

20.06.2024

Včera sme s úžasom sledovali video, v ktorom si Putin a Kim vezú svoje zadky v mercedese po akomsi námestí v Severnej Kórei a auto sa snaží obísť zopár balónikov, ktoré vietor fúkol k autu. Vedia tí dvaja, že to auto pochádza zo Západu? Z toho nenávideného Západu, proti ktorému tak vytrvalo bojujú? Oprávnene si musíme položiť otázku, či im už naozaj nepreskočilo? [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Mr. Freeze

Nemilosrdné oko pozorného sledovateľa vidí to, čo bežný smrteľník nie. Našťastie si to potom smrteľník môže u mňa prečítať. Pozor na to, že si budem z tvojho miláčika asi robiť srandu a ty z toho budeš zúrivý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 161252x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu