Má Ramzan Kadyrov nekrózu pankraesu z nekontrolovaného pitia?

24. apríla 2024, Mr. Freeze, Srdečné pozdravy z Ruska

Ak nepoznáte Kadyrova, tak je to bradatý mužík, ktorý presne zodpovedá popisu Róberta Fica o vraždiacich Slovanoch na Ukrajine. Za posledné dva roky sa predviedol v stovkách videí, ktoré údajne točil priamo v prednej línii, ale obvykle sa ukázalo, že to bolo stovky kilometrov v bezpečí. V tých videách bol raz tučný, raz chudý, raz opuchnutý, inokedy opuchnutý ešte viac. Teraz už je známa príčina jeho chameleónskych premien a tou je nekróza pankreasu.

Typický Ficov Slovan. / Zdroj: Bing Image Creator

Je zaujímavé pohľadať si v odbornej literatúre, čo túto chorobu spôsobuje. Jedna z prvých príčin možného vzniku je pitie alkoholu. O Kadyrovovi sa vie, že je to moslim z Čečenska. Za Slovana ho z nepochopiteľných príčin pokladá len Fico, ale jeho diagnózu dnes neriešime.

Ako moslim by teoreticky nemal piť nič iné, než kobylie mlieko a čaj. Ale z čaju by to nemal. Takže ostáva len to pitie a keď prihliadneme na to, že dotyčný je hrdým občanom Ruska, je to viac než jasné. Ten chlap proste pije prvú ligu a zjavne drží krok s Medvedevom, Zacharovovou a Gerasimovom, teda ak je ten náčelník generálneho štábu stále medzi živými. No, že drží krok, to som už asi prehnal. V jeho stave bude trefnejšie napísať, že už drží len malý krôčik s nimi.

Poďme si teraz popísať, aká veselá budúcnosť ho s touto chorobou čaká. Ako alkoholik s tým sám od seba neprestane a pomaličky začne pripomínať svojim výzorom aj vystupovaním napríklad Zemana. Bude čoraz viac bľabotať, celému svetu bude odovzdávať nejaké záhadné posolstvo svojej vyšinutej mysle a zatiaľ čo sa budú všetci okolo neho čudovať, ako je schopný ešte stále žiť, bude sa jeho telo rozpadať. V jeho prípade je pankreas neopraviteľný a tak bude trpieť za nepredstaviteľných bolestí. Ako moslim si možno myslí, že v nebi ho čakajú nejaké prítulné dievčatá, možno aj nejaké zaujímavé domáce zvieratá a že to za tú bolesť stojí, ale vy viete, že dospelý človek by nemal veriť rozprávkam.

A potom sa bude možno plaziť v amoku po zemi pri nohách svojich verných a žobrať o to, aby ho už niekto zabil a možno sa mu to splní rýchlejšie, ako si myslí. V týchto orientálnych komunitách je úplne bežné, že mu guľku hlavou preženie jeho najbližší, zasadne na uprázdnený trón a bude naoko oplakávať svojho veľkého predka. A Veľké spojené čečenské liehovary skrachujú, lebo odrazu ich produkciu nebude mať kto vypiť.