Štefana Harabina čaká týždeň poriadnych prepleskov

22. marca 2024, Mr. Freeze, Komici na javisku Slovenskí papaláši

Obhajcu prezidentského úradu, Štefana Harabina, čaká od soboty náročný týždeň. Najprv sa pokúsi druhýkrát po sebe obhájiť svoje virtuálne víťazstvo a hneď potom sa posadí aj na lavicu obžalovaných. Má vôbec šancu obhájiť prvenstvo, alebo pôjde zo súdu rovno do basy? To je otázka.

Len sa tešte milí Slováci. / Zdroj: Bing Image Creator

Harabin sa pred svojimi konšpiračnými vyznávačmi stavia do úlohy akéhosi pronárodného kandidáta, ktorý vraj urobí krátky proces s NATO, EU a hocikým, kto je podľa neho zlý Slovák a že už potom tu bude raj pre konšpirátorov a kolaborantov. A hneď po svojom víťazstve pôjde do Moskvy. Lebo Česko vraj ako cesta pre prezidenta nie je dôstojný cieľ.

Aby dosiahol víťazstvo, obetovali svoje nemerateľné hlasy voličov hneď dvaja iní kandidáti. Prvým je Danko, ktorý sa stále ukrýva pred spravodlivosťou a nejako sa ho nedarí vyšetriť polícii pod vedením istého Šutaja Eštoka, hoci je to len o tom, či naozaj zrámoval semafor a z miesta činu ušiel. Druhý kandidát je ktosi, koho nik nepozná a nemá zmysel, aby sme na Internete hľadali jeho meno.

Poznáme výkon Harabina vo voľbách z minulosti, takže mu vieme rovno predpovedať, že zase dostane preplesk. A bude vyplakávať a jeho verní budú vyplakávať spolu s nim.

Zaujímavejšia bude jeho účasť na súde, kam sa pôjde postaviť pred sudcu už 25. marca. Bude mať súd v Pezinku na Špecializovanom trestnom súde, lebo schvaľuje Putinov útok na Ukrajinu. Oficiálne je označený ako hanobiteľ rasy, národa a presvedčenia a schvaľovač trestného činu. V ten deň ho asi neodsúdia, lebo sa určite hodí na začiatku na maródku, ale na marenie súdneho procesu má len obmedzený počet pokusov a bude zaujímavé sledovať, či si na súde stále trúfne hovoriť, aký je Putin úžasný človek, alebo sa bude hrať na hlupáčika, ktorý o ničom takom zrazu nevie. S istotou vieme povedať len to, že bude zase veľa vyplakávať, ako mu všetci krivdia a jeho verní budú vyplakávať spolu s nim.